Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY W TURKU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh no to wykrakaliście z tym uważaniem... Dzisiaj w Koninie jakiemuś pajacowi z tira urwał sie resor.... moje jak i 4 sąsiednie auta lekko oberwały :gwizdanie: na szczescie skonczyło sie na rozwalonej płycie pod silnikiem , rozerwanej plecionce wydechu , i wyrwanym przewodzie hamulcowym :shocked: Jutro ogledziny rzeczoznawcy w ASO, ja jestem ciekawy co powie mój ubezpeczyciel jak sie dowie ,że rura jest dostępna tylko z katalizatorem i kosztuje prawie 4 tys zł o reszcie gratów nie wspominam...

Wiec koledzy uważajcie jak mocno opuszczacie na glebe auta... jak widać u nas na drodze można spotkać wszystko!!

pozdro :good:

Opublikowano

Heh no to wykrakaliście z tym uważaniem... Dzisiaj w Koninie jakiemuś pajacowi z tira urwał sie resor.... moje jak i 4 sąsiednie auta lekko oberwały :gwizdanie: na szczescie skonczyło sie na rozwalonej płycie pod silnikiem , rozerwanej plecionce wydechu , i wyrwanym przewodzie hamulcowym :shocked: Jutro ogledziny rzeczoznawcy w ASO, ja jestem ciekawy co powie mój ubezpeczyciel jak sie dowie ,że rura jest dostępna tylko z katalizatorem i kosztuje prawie 4 tys zł o reszcie gratów nie wspominam...

Wiec koledzy uważajcie jak mocno opuszczacie na glebe auta... jak widać u nas na drodze można spotkać wszystko!!

cale szczęście ze tylko tak się skończyło i nic ci nie jest :) ale i tak nie zrezygnuje z gleby :decayed:

Opublikowano
  • Autor

dobrze, że zdrowie nic nie ucierpiało a ubezpieczyciele są przygotowani na duże koszta, bez obaw :naughty:

Opublikowano

No no... wycena ERGO HESTII mi sie podoba :) Oby tylko ubezpieczyciel jej nie podważył :) zobaczymy co będzie dalej... a spoty Turdżikistańskie to isnieją jeszcze ?

Opublikowano

chyba nie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

co nie :tongue4: przecież jesteśmy :tongue4:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

to może coś za tydzień? :decayed:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 15:08_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=200689.0

Opublikowano
  • Autor

wszystko kwestia dogadania, zaproponujcie termin który Wam pasuje, przedyskutujemy :good:[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 18:01_________________________________________________to który dzień pasuje ? :)

Opublikowano

chyba boją się odzywać :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

no Ciebie pytam :evil:

Opublikowano

kiedy tylko chcecie :)

Opublikowano

zaproponujcie jakis termin to coś sie wymyśli... :cool1:

Opublikowano
  • Autor

zaproponujcie jakis termin to coś sie wymyśli... :cool1:

o, obudził się :decayed: od razu wiem, że 1 i 3 maj w godzinach dziennych Mi nie pasuje, resztę uzgodnijcie :gwizdanie:

Opublikowano

to robimy coś?

adas sprzedajesz audi?

łukasz znowu jesteś potrzebny z kompem, airbag skasować musze :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

czemu miałbym sprzedawać? :gwizdanie:

Opublikowano

myślałem ze cls kupujesz a a4 mi sprzedajesz :decayed:

Opublikowano

komp gotowy do akcji :przebiegly: to kiedy ten spot ?

Opublikowano
  • Autor

myślałem ze cls kupujesz a a4 mi sprzedajesz :decayed:

hyhy, dobre :decayed:

Opublikowano

konkretny termin? :pleasantry:

Opublikowano

weekend ?