Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY W TURKU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku :kox::drunk:

Opublikowano

czesc Adamie, to ja dzwonilem do Ciebie :cool1:

Opublikowano
  • Autor

czesc Adamie, to ja dzwonilem do Ciebie :cool1:

ok ok :decayed: :decayed:

• 5 tygodni później...
Opublikowano

pany wysyła któryś często paczki kurierem? macie jakieś rabaciki :decayed:, potrzebuje felgi wysłać? :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

pany wysyła któryś często paczki kurierem? macie jakieś rabaciki :decayed:, potrzebuje felgi wysłać? :gwizdanie:

Ja niestety nie.. może Łukasz ?

Tomek nie pochwaliłeś się ze zmiany autka na B7 :naughty: :naughty: :naughty: poka foty :naughty: :naughty:

Opublikowano

no to będę musiał kuriera zamówić :wink4:

będą foty jak auto podszykuje bo kupiłem z trochę przedartym ryjem z prawej strony :decayed:

ogólnie czarny sedanik z chromami z tylna klapa s-line przy okazji wymiany zderzaka na przód także pakuje s line i listwy boczne na drzwi, w środku- navi, kompletny pakiet oświetlenia, kiera multi , tempomacik , kolorowy fis i takie tam, zwykła b7 nie ma czym się chwalić :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

hehe to ładnie, ładnie :naughty: pokaż jak mocno przydarty policzek :naughty:

Opublikowano

no to będę musiał kuriera zamówić :wink4:

będą foty jak auto podszykuje bo kupiłem z trochę przedartym ryjem z prawej strony :decayed:

ogólnie czarny sedanik z chromami z tylna klapa s-line przy okazji wymiany zderzaka na przód także pakuje s line i listwy boczne na drzwi, w środku- navi, kompletny pakiet oświetlenia, kiera multi , tempomacik , kolorowy fis i takie tam, zwykła b7 nie ma czym się chwalić :gwizdanie:

TDI ? :gwizdanie: Ja wysyłam ale raczej palety... jak drobnica to polecam DHL i DPD :)
Opublikowano

nie chciałem 2,0 TDI bo miała być benzynka1,8T albo 2,0 a tu wyszła kupa :gwizdanie: ale czytałem ze w tym silniku już jest trochę lepiej, zobaczymy najwyżej pójdzie na handel :gwizdanie: zdjęć nie mam obecnie bo były na aukcji ale już się skończyła, do wymiany mam zderzak, blotnik prawy, maskę, lampę, drzwi przednie tez rysniete i pas bo chłodnice ruszyło, ogólnie autko pali itp także zobaczymy jak wszystkie graty przyjdą :kox:

Ogólnie autko wystawiłem do zakupu kontrolowanego to chłopaki kazali szukać mi b6 i dać sobie z tym spokój bo z Włoch i klapa s-line ze bita itp ale autko przeleciałem miernikiem i jest ok w środku czyściutkie i zadbane :gwizdanie:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

to kiedys musimy przetestować to 2.0 TDI :P a tak na poważnie to nie wkurza Was to nowe forum ? :P

Opublikowano
  • Autor

z początku było trochę nieczytelne ale już się przyzwyczaiłem :wink:

• 2 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Wesołych Świąt chłopaki:wink:

Opublikowano
Wesołych Świąt chłopaki:wink:

najlepszego :)

Panowie coś po świętach na koninie chcemy zorganizować :)

Więcej info tutaj---> KLIK

:banan:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pozdro dla Drivera którego dziś mijałem w Bukowinie Tatrzańskiej B5 sedna czarny ( ciemny ) na ramkach klubowych rejestracja PTU , trąbiłem mrugałem itd.....

Opublikowano
Pozdro dla Drivera którego dziś mijałem w Bukowinie Tatrzańskiej B5 sedna czarny ( ciemny ) na ramkach klubowych rejestracja PTU , trąbiłem mrugałem itd.....

nie widziałem gościa...:whistling:

Opublikowano

Cześć :wink4:

Tutaj małe info dla tych , którzy zasypywali mnie prywatnymi wiadomościami odnośnie ręcznika :

http://a4-klub.pl/czapka-daszkiem-recznik-111/recznik-plazowy-1-tura-kolor-czarny-73292/index11.html#post3062772

Pozdrawiam,

Musti A4 Klub Polska :hi:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pany ktoś tu u nas żyje ? Może mały spocik na Koninie 16-17 marca ?? Zajrzyjcie do tematu Słupecko- Konińskiego :decayed:

Opublikowano

Pany jakiś spocik? organizujemy za tydzień w niedziele w koninie zapraszamy :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czytając te posty widzę ze Turek niby jest dużym miastem ale mało jakoś jest zainteresowania ,swoja droga Turek jest fajny mieszkałem tam 3lata i bardzo mi się tam podoba ;) nie wierze że w pobliżu nie ma ludzi którzy wstąpiliby na taki duży parking jaki mieści się przed kauflandem Kalisz,okoliczne wsie i miasteczka na pewno roją się od Audi :) nawet można spotkać tą o ile się nie mylę R8 P.s Swoją droga tez bym się może pisał gdyby termin był dosyć korzystny a mam 120km ;P