mosquitosound Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 witam jakiś czas temu przerabiałem temat alarmu ale jak się okazało mam fabryczny i teraz jeszcze chcę zrobić odcięcie. Auto A4 B5 1.8 ARG + LPG Wiem że można odciąć pompę, ale co wtedy z LPG? Chodzi mi tylko o to co odciąć żeby nie pojawiały się błędy w kompie, coś sprytnego??? A ja już sobie z tym poradzę jakoś
wojtek26 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Mozesz zrobic odcięcie rozrusznika lub odciecie zasilania ECU.
Dev Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 witam jakiś czas temu przerabiałem temat alarmu ale jak się okazało mam fabryczny i teraz jeszcze chcę zrobić odcięcie. Auto A4 B5 1.8 ARG + LPG Wiem że można odciąć pompę, ale co wtedy z LPG? Chodzi mi tylko o to co odciąć żeby nie pojawiały się błędy w kompie, coś sprytnego??? A ja już sobie z tym poradzę jakoś jaka masz instalację gazową?
EUROCHIP Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Wedlug mnie jednym z lepszych rozwiazan to odciecie plusa po stacyjce do sterownika silnika. Jak w dobrym miejscu odetniesz to praktycznie nie do znalezienia i nie wywala bledow w sterowniku.
mosquitosound Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 jaka masz instalację gazową? Reduktor Tomasetto; Wielozawór Tomasetto; zawór tankowania Tomasetto Przełącznik/centralka Stag 300 Plus albo Premium Układ elektroniczny AF-800
Rekomendowane odpowiedzi