Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Wycieraczki szyby przedniej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego co mi mówił elektryk nie ma takiej możliwości, u mnie wycieraczki zwolniły na maxa i na każdym biegu chodziły tak samo wolno, i też mu mówiłem o zwiększeniu zakresu i powiedział że nie można :confused4:

Opublikowano

Nędza...

Opublikowano

można ponoć tylko trzeba rozebrać i przeczyścić jak w temacie :wink4:

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

A wiecie co moze byc przyczyna ze niemoge natrafic na dziury przy ponownym włożeniu mechanizmu? Srube od str kiero wkrecilem i srodkowa a zeby nacelowac strone od pasazera to mocno musze sie nameczyc i wygiac ten mechanizm i w dodatku sruby nie wkrece bo pol oczka tylko widac :/

Jak tylko przymierze go to srodkowa dziura odtsaje na jakies 1cm od karoseri, nie przylega i musze mocno nacisnac zeby doszlo do karoserii.

Zle cos poskladalem?

A druga sprawa to ze jak sciagalem obudowe z kompa to chcialem cala ja wyciagnac i tam gdzie sie styka ona z karoseria to jest guma uszczelniajaca, kwestia taka ze jedna czesc sie od karoserii oderwala, przy skladaniu polozylem ja na miejsce i skrecilem obudowe, wystarczy to czy moze przeciekac? Choc w sumie od srodka rant blachy jest podgiety do góry to raczej nie powinno, jak sadzicie??

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Wszystko pięknie, ale albo coś przeoczyłem przy rozbieraniu albo czegoś nie rozumiem. Nie chce mi zejść ta złota blaszka łącząca mechanizm z silniczkiem. Ta co kręci mechanizmem... Okręciłem śruby mocujące (te 3 małe i tą dużą, która trzyma blaszkę), silniczek już "odpadł" od mechanizmu i tylko ta blaszka uniemożliwia wyjęcie mechanizmu. Za nic nie chce zleźć z tej śruby. Czy tam się jeszcze coś oprócz tej nakrętki z wierzchu odkręca? Pomóżcie niemocie :decayed: