Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Pomoc z CB - czy dobry zestaw ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam do Was pytanko - do tych co się oczywiście znają ( ja do nich nie należe :tongue4: ).

A więc, mój ojciec nic mi nie mówiąc zamówił sobie CB ( rzekomo znajomy mu polecił ). :confused4:

Proszę Was o ocene tego oto zestawu :

Radio Midland Alan 42 Multi

takie coś : http://allegro.pl/item753479869_cb_radio_alan_42_multi_sklep_warszawa.html#gallery

A antena ( już ja wiem że to gó*no ) - Hustler IC - 100

takie coś : http://allegro.pl/item759699998_antena_cb_na_magnes_hustler_ic100_nowa.html#gallery

Co sądzicie o tym ? Czy może być takie coś ?? Dodam, że zestaw będzie używany naprawdę rzadko - 2 - 3 razy w miesiącu na średnie trasy, a więc nie wciskajcie PRESIDENTA :gwizdanie:

Z góry dzięki :naughty:

Opublikowano

Ręczniak do samochodu to raczej kiepskie rozwiązanie ;)

Opublikowano

Artur zalezy co kto lubi :wink4:Kuredu ma takiego reczniaka, jest na stale zamontowany w aucie i chowany w podlokietnik :)

ja osobiscie tez czesto nie uzywam CB ale kupilem Presidenta... JOHNNY II kosztuje teraz ok 550zl.

co do Alana sie nie wypowiem a jesli chodzi o antenke to mogles wziasc SIRIO AS-100. wydaje mi sie ze jest lepsza niz ten pret Hustlera.

Opublikowano
  • Autor

co do Alana sie nie wypowiem a jesli chodzi o antenke to mogles wziasc SIRIO AS-100.

Tak jak pisałem , nie ja wybierałem ten magiczny zestaw :confused4:

Ojciec nic nie powiedział, że kupuje i se zamówił takie coś ... Ja bym w życiu tego nie kupił ...

Ale wydaje mi się że samo radio chyba może być ... Antena jednak do mnie nie przemawia ...

Hustler :thumbdown:

cóż .. :cool1:

Opublikowano

Powiem Ci tylko tyle. Hustler jest lepszy niż się może wydawać :gwizdanie:

Opublikowano

uniden 520xl plus antena sirio ml 145 albo sirio as-100 lub antena do 45cm fiord odpowienik prezident florida ja mam taki zestaw i nie nazekam naprawdę co do ręczniaka to miałem kiedyś alana 38 z ta antenka fiord i sprawował się naprawdę nieźle tylko ta cegła jak sie chciało coś powiedzieć w normalnym cb masz małą gruszke większa wygoda i wiecej filtrów:)