Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

sprezyny od 2,5 tdi do 1,8-czy pasuja????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytanie mam nastepujacej tresci. mam okazje kupic sprezyny h&r na tyl do swojego autka. jednak byly zamontowane w sedanie '99 2,5 tdi. niebardzo wiem czy beda pasowac do mojej a4.obecnie mam zawieche amory i sprezyny supersporta z regulowana wysokoscia- prosze o porade??

dorzuce fotki tych sprezynek moze ktos mi powie czy warto i poda pare wyjasnien tych oznaczen??

184350084.jpg

Opublikowano

A co mają ci dać te spręzyny przecież już masz zawiechę supersporta.

Opublikowano
  • Autor

z jednej strony mam nizsza sprezyne niewiedziec dlaczego. dlatego chce wymienic. chociaz wszystko stoi rowno gwint na jednym amorze jest wyzej wzgledem drugiego o okolo 20 mm z tad moj problem.

poza tym wyczytalem ze nr na sprezynach (29996 ha)jest przeznaczony do wersji 4wd!!!!!

wydaje mi sie ze pasowac nie beda ale o porade pytam klubowiczow pomozcie !!!!!!!!!!

Opublikowano

tak informacyjnie dla kolegi : a czy ty oby przed pomyslem wymiany jakiejkolwiek czesci pomyslales o sprawdzeniu reszty zawiasow bo wiesz jakos to wszystko ze soba wspoldziala i nie zawsze jest to co ty myslisz a tak poza tym mialem podobny przypadek w mojej :a4fan: z tylu 2WD ze mi sie tulejki wykruszyly i co za tym idzie wykruszyly sie nierowno wiec jedna strona mi sie uklonila ale oczywiscie wymiana wszystko poprawila i jest ok ale to jest tylko dobra rada a czy z niej skorzystasz czy nie to juz twoja bajka. Sorki za lekkie odejscie od twojego pyt. Powodzonka