Voucher Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Znacie jakiś zakład który sie w tym specjalizuje? Miejsce gdzie mozna zostawic auto a pozniej przyjechac po jego odbiór. Stwierdzilem ze sam tak dobrze auta w srodku nie wypiore Jeśli ktoś zna to niech poda jakieś namiary, cennik
.i.KALI.i. Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 mój kolega tym się zajmuje, używa tylko środków Karcher'a i robi naprawde dobrą robote. Możesz podjechać albo do Legionowa albo on do Ciebie dojedzie ze swoim sprzętem. Potrzebuje tylko miec podłączenie do wody i prądu. Wstepna cena za A4 to ok 130 zł ale można się dogadać. Szczerze go polecam http://www.allegro.pl/item773135832_pranie_tapicerek_samochodowych_warszawa_karcher.html
MoorPH Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 W legionowie, przy Przystanku (Legionowo Przystanek) jest gosc u którego prałem tapicerke, jestem zadowolony. 791 002 432 Adam
.i.KALI.i. Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Kumpel mi mowił, że już ktos od nas się odzywał do niego powołując się na mnie. Czekamy w takim razie na relacje, a efekty sa naprawde rewelacyjne przez to, ze Maks jest dokładny w tym co robi
MoorPH Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Kali a kto z naszych był u tego Twojego znajomka?
.i.KALI.i. Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Jeszcze nie był. Na przyszły tydzień chyba się umówili. I nie mam pojęcia kto. Ani imie ani numer się nie zgadza. Ale ziomek tez z L-wo Przystanek.
PIXI Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Jeszcze nie był. Na przyszły tydzień chyba się umówili. I nie mam pojęcia kto. Ani imie ani numer się nie zgadza. Ale ziomek tez z L-wo Przystanek. Jakieś szczegóły może znasz ???? Zadowolony czy nie ???? Kto to był na praniu ??? Może na Spocie lookniemy live na wypraną tapicerkę ... Napisz KALI coś
.i.KALI.i. Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Moge się postarać do spota u siebie wyprać to zobaczycie ale nie obiecuje, że dam rade. Jak nie do tego wtorku to do nastepnego powinienem to ogarnąć. Ale robota naprawde profi, widziałem efekty uprania kilku aut i przyczepy kempingowej. Jest naprawde kox
Kaśka Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 mój kolega tym się zajmuje, używa tylko środków Karcher'a i robi naprawde dobrą robote. Możesz podjechać albo do Legionowa albo on do Ciebie dojedzie ze swoim sprzętem. Potrzebuje tylko miec podłączenie do wody i prądu. Wstepna cena za A4 to ok 130 zł ale można się dogadać. Szczerze go polecam http://www.allegro.pl/item773135832_pranie_tapicerek_samochodowych_warszawa_karcher.html Zadzwoniłam. Umówiłam się, kolega przyjechał na umówione miejsce. Autko super wyprane - teraz schnie, aż żałuje, że nie zrobiłam fotek "przed" i "po". Ja zdecydowanie polecam.
musti Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 mój kolega tym się zajmuje, używa tylko środków Karcher'a i robi naprawde dobrą robote. Możesz podjechać albo do Legionowa albo on do Ciebie dojedzie ze swoim sprzętem. Potrzebuje tylko miec podłączenie do wody i prądu. Wstepna cena za A4 to ok 130 zł ale można się dogadać. Szczerze go polecam http://www.allegro.pl/item773135832_pranie_tapicerek_samochodowych_warszawa_karcher.html Zadzwoniłam. Umówiłam się, kolega przyjechał na umówione miejsce. Autko super wyprane - teraz schnie, aż żałuje, że nie zrobiłam fotek "przed" i "po". Ja zdecydowanie polecam. Gratki :oklaski: oby tylko wyschło autko bo pogoda jest nie za specjalna
Kaśka Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 mój kolega tym się zajmuje, używa tylko środków Karcher'a i robi naprawde dobrą robote. Możesz podjechać albo do Legionowa albo on do Ciebie dojedzie ze swoim sprzętem. Potrzebuje tylko miec podłączenie do wody i prądu. Wstepna cena za A4 to ok 130 zł ale można się dogadać. Szczerze go polecam http://www.allegro.pl/item773135832_pranie_tapicerek_samochodowych_warszawa_karcher.html Zadzwoniłam. Umówiłam się, kolega przyjechał na umówione miejsce. Autko super wyprane - teraz schnie, aż żałuje, że nie zrobiłam fotek "przed" i "po". Ja zdecydowanie polecam. Gratki :oklaski: oby tylko wyschło autko bo pogoda jest nie za specjalna Stoi w garażu, więc powinno do jutra wyschnąć
.i.KALI.i. Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Ciesze się, że jesteś zadowolona. :> Mówiłem, że Maks działa profi
Voucher Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 Jesli można, podajcie namiar do tego kolegi . Zrobi sie cieplej to i ja sie w koncu wybiore ze swoim parchem .
dwwasyl Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam, Czy ktoś może podać namiary na kolegę Maksa ? Link z allegro jest juz w archiwum a chciałbym dobrze wyprać tapicerkę ?
Rekomendowane odpowiedzi