Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[WARSZAWA] Pranie tapicerki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakiś zakład który sie w tym specjalizuje? Miejsce gdzie mozna zostawic auto a pozniej przyjechac po jego odbiór.

Stwierdzilem ze sam tak dobrze auta w srodku nie wypiore :tongue4:

Jeśli ktoś zna to niech poda jakieś namiary, cennik :notworthy:

Opublikowano

mój kolega tym się zajmuje, używa tylko środków Karcher'a i robi naprawde dobrą robote.

Możesz podjechać albo do Legionowa albo on do Ciebie dojedzie ze swoim sprzętem. Potrzebuje tylko miec podłączenie do wody i prądu.

Wstepna cena za A4 to ok 130 zł ale można się dogadać. Szczerze go polecam :good:

http://www.allegro.pl/item773135832_pranie_tapicerek_samochodowych_warszawa_karcher.html

Opublikowano

O, to cos dla mnie :notworthy:

Opublikowano

W legionowie, przy Przystanku (Legionowo Przystanek) jest gosc u którego prałem tapicerke, jestem zadowolony.

791 002 432 Adam

Opublikowano

Kumpel mi mowił, że już ktos od nas się odzywał do niego powołując się na mnie. Czekamy w takim razie na relacje, a efekty sa naprawde rewelacyjne przez to, ze Maks jest dokładny w tym co robi :good:

Opublikowano

Kali a kto z naszych był u tego Twojego znajomka?

Opublikowano

Jeszcze nie był. Na przyszły tydzień chyba się umówili. I nie mam pojęcia kto.

Ani imie ani numer się nie zgadza. Ale ziomek tez z L-wo Przystanek.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeszcze nie był. Na przyszły tydzień chyba się umówili. I nie mam pojęcia kto.

Ani imie ani numer się nie zgadza. Ale ziomek tez z L-wo Przystanek.

Jakieś szczegóły może znasz ???? Zadowolony czy nie ???? Kto to był na praniu ??? Może na Spocie lookniemy live na wypraną tapicerkę ... Napisz KALI coś :cool1:

Opublikowano

Moge się postarać do spota u siebie wyprać to zobaczycie ale nie obiecuje, że dam rade. Jak nie do tego wtorku to do nastepnego powinienem to ogarnąć. Ale robota naprawde profi, widziałem efekty uprania kilku aut i przyczepy kempingowej. Jest naprawde kox :kox::good:

Opublikowano

mój kolega tym się zajmuje, używa tylko środków Karcher'a i robi naprawde dobrą robote.

Możesz podjechać albo do Legionowa albo on do Ciebie dojedzie ze swoim sprzętem. Potrzebuje tylko miec podłączenie do wody i prądu.

Wstepna cena za A4 to ok 130 zł ale można się dogadać. Szczerze go polecam :good:

http://www.allegro.pl/item773135832_pranie_tapicerek_samochodowych_warszawa_karcher.html

Zadzwoniłam. Umówiłam się, kolega przyjechał na umówione miejsce. Autko super wyprane - teraz schnie, :) aż żałuje, że nie zrobiłam fotek "przed" i "po". Ja zdecydowanie polecam. :good:

Opublikowano

Zadzwoniłam. Umówiłam się, kolega przyjechał na umówione miejsce. Autko super wyprane - teraz schnie, :) aż żałuje, że nie zrobiłam fotek "przed" i "po". Ja zdecydowanie polecam. :good:

Gratki :oklaski: oby tylko wyschło autko bo pogoda jest nie za specjalna :kwasny:

Opublikowano

Gratki :oklaski: oby tylko wyschło autko bo pogoda jest nie za specjalna :kwasny:

Stoi w garażu, więc powinno do jutra wyschnąć :)

Opublikowano

Ciesze się, że jesteś zadowolona. :> Mówiłem, że Maks działa profi :good:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Jesli można, podajcie namiar do tego kolegi :). Zrobi sie cieplej to i ja sie w koncu wybiore ze swoim parchem :tongue4:.

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam,

Czy ktoś może podać namiary na kolegę Maksa ? Link z allegro jest juz w archiwum a chciałbym dobrze wyprać tapicerkę ?