Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Problem z klockami (brak kabla)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klubowicze zakupiłem dziś klocki ori do mojego a4, sharana i passka od kumpla. I jest problem bo mój komplet ma tylko jeden klocek z czujnikiem sharan tez a passek ma dwa. I tu pytanie bo jeszcze nie braliśmy się za wymianę jest możliwość ze tak ma być albo teraz tak to sprzedają z jednym czujnikiem( jedna strona) albo jest to jaki badziew

Opublikowano

klocki tył czy przód?

Opublikowano

klocki tył czy przód?

a widziałeś klocki z czujnikiem na tył ?? :cool1:
Opublikowano

szczerze? takie kupiłem ostatnio w Intercarsie, pasowały idealnie ale fakt faktem że czujnika nie było gdzie podpiąć :decayed: więc myślałem że inne :a4fan: mają czujniki z tyłu. Stąd moje pytanie

Opublikowano

podaj ori oznaczenie tych klockow

Opublikowano
  • Autor

Postaram się dziś podać oznaczenie. Najciekawsze jest to ze w dwóch pudelkach były klocki ze znaczkiem audi volkswagen a 3 są ATE.

Opublikowano

a widziałeś klocki z czujnikiem na tył ?? :cool1

W tym roczniku nie, ale są również z czujnikami zużycia na tył.

Opublikowano
  • Autor

Kolego devastation to jest ten numer do sharana 7M3-698-151-B . Reszta już zamontowana. Nadal nie mogę tego zrozumieć dlaczego czujnik jest tylko z jednej strona.

Opublikowano

zrobiłeś niezłą głupotę Kolego :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

te klocki od sharana które własnie załozyłeś maja szerszą powierzchnie trącą o kilka mm

i będa trzec po krawedzi, klocki sa kierunkowe i maja tylko jeden kabel na strone

poniewaz producent uważa że będa sie zuzywac równomiernie

Opublikowano
  • Autor

Devastation tych do sharana właśnie nie założyliśmy, założyłem tylko do swojego a4 i paska od kumpla. Ok a co z czujnikiem z drugiej strony( jest w aucie kostka jak tak to co z nią zrobić)

Opublikowano

mi chodziło o to że kostka jest na jednym klocku na stronie

czyli sa dwa klocki z kablami i dwa bez

Opublikowano
  • Autor

Właśnie problem jest taki ze tylko jeden klocek ma kabel, ze niby tylko na jedna stronę z czujnikiem. I tu pytanie tak se to producent wymyślił albo wadliwe jakieś kurde to jest.[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 21:04_________________________________________________

A dlaczego maja szersza powierzchnie? Nie rozumie dlaczego maja trzeć po powierzchni? Dlaczego sprzedają je jeśli są szersze i coś będzie nie tak. Zdziwiło mnie to bo pierwszy raz się spotkałem z czujnikiem z jednej strony.

Opublikowano

albo cos jest zakombinowane

Opublikowano
  • Autor

Morze i coś jest za kombinowane a raczej na pewno ale wolał bym być pewny. Klocki mogę oddać niema problemu bo to kumpel mi załatwił ale zanim poleca po nim h*je chce być pewny ze maja być 2 z czujnikiem i 2 bez. PS dobry kumpel

Opublikowano

oddaj i kup inne kompletne

Opublikowano
  • Autor

Tak zrobię. Ale nie daje mi to spokoju, jest możliwe ze sharan ma czujnik z jednej strony.

Opublikowano

czujniki sa zawsze z dwóch stron

Opublikowano

panowie wy rozmawiacie, a chyba sie nie rozumiecie :>

kolega Filutek nie kupil tych klockow do swojej A4 tylko do Sharana kolegi i pyta na forum Audi czy VW Sharan ma obydwa klocki z czujnikami, dobrze rozumie?

Opublikowano

panowie wy rozmawiacie, a chyba sie nie rozumiecie :>

kolega Filutek nie kupil tych klockow do swojej A4 tylko do Sharana kolegi i pyta na forum Audi czy VW Sharan ma obydwa klocki z czujnikami, dobrze rozumie?

to szczęśliwie mamy juz za sobą :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Panowie Sharan ma tylko z jednej strony czujnik klocków. Problem rozwiązany .