kw308` Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Witam mam problem z wskazaniami ilości paliwa na wyświetlaczu FIS pokazuje 2000 km, wskaźnika paliwa pokazuje dobrze paliwo serwis audi z tym problemem sobie nie poradził
GRazny Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 podjedź na spot i niech pre-pl się pomęczy z przekodowaniem wskaźnika paliwa z opcji dynamicznej (zależnej od jazdy) na statyczną (tyle ile jest paliwa w baku)... nie wiem czy to pomoże bo takiego problemu jak Ty masz jeszcze tu nie widziałem ale warto spróbować.
kw308` Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 czy mógł byś podać namiary na gościa
kw308` Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 a kiedy będzie następny
GRazny Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 pewnie za tydzień ale najpierw wejdź w dział spotów pomorskich i sprawdź czy będzie Przemek czyli PRE-PL
kw308` Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 chyba się zdecyduję na uczestnictwo
antonio Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 podjedź na spot i niech pre-pl się pomęczy z przekodowaniem wskaźnika paliwa z opcji dynamicznej (zależnej od jazdy) na statyczną (tyle ile jest paliwa w baku)... nie wiem czy to pomoże bo takiego problemu jak Ty masz jeszcze tu nie widziałem ale warto spróbować. jeżeli znasz temat to podpowiedz jak to zrobić
Rekomendowane odpowiedzi