Dezeus Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Witam, ciągle myślę nad montażem bezinwazyjnym anteny CB pasuje mi florida z opinii można poczytać że jest ok i jest krótka i to najważniejsze bo nie che dużego bata. Magnes też odpada. A więc pytanie brzmi czy uchwyt na klapę bagażnika SF-40 albo KF 150 da się jakoś zmontować z antenką florida? jakoś wyjąć ją z magnesu czy coś? i czy wogle taki uchwyt na klapę ma sens? PS. Radio to Uniden 520 XL pozdrawiam
davidoff82 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Kolego będzie Ci ciężko to zrobić. Kiedyś z kumplem zainstalowaliśmy Floride w przerobionym uchwycie po telefonie w tylnym błotniku. Pracowała prawidłowo jednak kiepsko to wyglądało. Ja miałem Floride w Golfie ale jak kupiłem Audi to nie chciałem już rysować dachu, a że też miałem antene od telefonu w błotniku to zakupiłem krótkiego Lemma AT900, i powiem Ci że jest rewelacja a bat nie jest długi zbytnio... Radyjko mam takie jak Ty. Polecam Ci szczerz taką antene. Daję foto tego lemma w błotniku, na klapie będzie wyglądał bardzo podobnie...
Dezeus Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 ale tą antenkę masz kolego na stałe zamontowaną tak? i dziura w karoserii?
davidoff82 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 ale tą antenkę masz kolego na stałe zamontowaną tak? i dziura w karoserii? Tak jak pisałem antena na stałe w ori dziurze po ori telefonie. Uchwyt na klapę można zastosować w pobliżu tego miejsca (5 cm dalej w strone środka na brzegu klapy) i wyglądać to będzie bardzo podobnie, znajomy tak zrobił w A8 i jest
Rekomendowane odpowiedzi