Dibo Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Już kiedyś Ci pisałem że zniknięcie spoilera to kwestia czasu Ale skończmy już ten OT.
Maciek80 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Ja wiem co jest nie tak - znaczek TDI jest zbyt duży, gdyby był mniejszy to byłby niezły wypasik.
SoMeS Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Opublikowano 4 Listopada 2009 rozmiar jest idealny... po prostu mieć Turbo Diesla to dla co poniektórych wiocha a najbardziej to mnie ludzie z ADR'ami wkurw...ją
ykk Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Nooooooooo nieeee.. Jak stare Głolfy II tez mialy GTD na grylu.. Dla mnie porazka - bez obrazy
SoMeS Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Opublikowano 4 Listopada 2009 ykk przecież nikt tego zakładał nie będzie tylko dyskutujemy no chyba że nie daj boże podsunąłem komuś pomysł
Michał Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 dajcie spokój, przecie przyznał że to głupi pomysł ale w ramach pokuty... kropka mu tak na przyszłość, żeby głupot nie robił
łysy1406837913 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 niezakładaj tego jak niewiesz co z tym zrobic to wystaw na alegro
SoMeS Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 Michał żebym ja Ci zaraz kropka nie załatwił ale masz u mnie fory za VT a Ty łysy posty nabijasz? ile razy mam jeszcze pisać?
Dibo Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 a najbardziej to mnie ludzie z ADR'ami wkurw...ją Po co się stresować, to nie wstyd że ADR objeżdza serię AFN
SoMeS Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 ja mogę 3ki nie wrzucać i mnie adr nie objedzie
Rekomendowane odpowiedzi