dawkol-d1 Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Witam! Czy istnieje możliwość pojeżdżenia samochodem po tym torze? Ot tak, dla siebie, poza wyśigami? Tak jak jest na Nurburgringu- wjeżdżasz, płacisz i śmigasz? Szukałem trochę informacji na ten temat, ale nic konkretnego nie znalazłem
mile_end Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 15 czy 20 zł lap o ile nic się nie pozmieniało ogólnie to tor wg mnie do bani ale ważne że jakiś bo w polsce to tyle torów że szkoda gadać
nike21 Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 15 czy 20 zł lap o ile nic się nie pozmieniało ogólnie to tor wg mnie do bani ale ważne że jakiś bo w polsce to tyle torów że szkoda gadać kolego tor poznan nie jest do bani... to jeden z lepszych torow w Polsce. jest to bardzo techniczny tor i nie jest to moje zdanie ale kierowcow tak samochodow jak i motocykli ktorzy sie na nim scigaja. co do pojezdzenia po torze to musialbys zadzwonic. wiem ze za jakas oplata mozna pojezdzic ale szczegolow nie znam. zapytaj na PW kolege Pepina a tu masz wiecej info http://www.aw.poznan.pl/
mile_end Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 o jakości polskich torów świadczy to że wszelkie "polskie" cup'y odbywają się za granicą no a że najlepszy trudno się dziwić bo za dużej konkurencji to on nie ma mało wymagające zakręty a szkoda mógł by być jeden taki jak na laguna seca "screwdriver"
Dev Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 15 czy 20 zł lap o ile nic się nie pozmieniało ogólnie to tor wg mnie do bani ale ważne że jakiś bo w polsce to tyle torów że szkoda gadać kolego tor poznan nie jest do bani... to jeden z lepszych torow w Polsce. jest to bardzo techniczny tor i nie jest to moje zdanie ale kierowcow tak samochodow jak i motocykli ktorzy sie na nim scigaja. co do pojezdzenia po torze to musialbys zadzwonic. wiem ze za jakas oplata mozna pojezdzic ale szczegolow nie znam. zapytaj na PW kolege Pepina a tu masz wiecej info http://www.aw.poznan.pl/ potwierdzam, tor jest bardzo trudny ale mi osobiście bardzo dobrze jezdzis sie tam na motorze podobnie na torze w Kielcach, ale tam nie byłem już 3 lata
Koczis Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Podobno w Pionkach pod Radomiem ma się wybudować jakiś tor i ma być całkiem niezły, podobno na światowym poziomie.
dawkol-d1 Opublikowano 28 Października 2009 Autor Opublikowano 28 Października 2009 Na Nurburgring wpadnę obowiązkowo i to nie raz, ale najpierw trzeba się zająć prawkiem (w wakacje 2011r. się pojedzie) A teraz chciałem się z tatą do Poznania wybrać. Dzięki za pomoc, jak coś to będę do nich dzwonić.
SoMeS Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 aaa nie spojrzałem na Twój wiek
kamosor Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Można wjechać w niedzielę i czwartek na giełdę (nie pamiętam ile kosztuje wjazd) i trochę pośmigać . Od dawna sobie obiecuje że kiedyś się przejadę na zakończenie giełdy, może wtedy wystarczy dać ,,wpuszczalskim "w łapę , a może jak już większość wyjeżdża to można wjechać za fri ? Warto byłoby rozeznać temat.
Rekomendowane odpowiedzi