Gość Mr. Axe Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 jakie ma znaczenie ile wydali? aż tak Ci żal że Real na to stać? a co ty myślisz???? Barcy nie stać???
SoMeS Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Tas2Die4 nie przejmuj się Madrytem.... Perez to jedyny człowiek który może tam zrobić porządek... on jak coś mówi to tak jest
Gość Mr. Axe Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Tas2Die4 nie przejmuj się Madrytem.... Perez to jedyny człowiek który może tam zrobić porządek... on jak coś mówi to tak jest Nie zrobi [br]Dopisany: 30 Październik 2009, 13:05_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=EMo6PBq_eIc Coś pięknego [br]Dopisany: 30 Październik 2009, 22:19_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=O7NIZifWVqU to jeszcze lepsz....zwłaszcza komentator
rex Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 No to jedziemy: Atletico (con Kosecki en su eqiupo) - Barcelona 4:3 Un autro partido entre Atleti y Barca http://www.youtube.com/watch?v=YzrcPrJjcRc&feature=related
Gość Mr. Axe Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Ale to są linki do nielicznych meczów które Barcelona przegrała.... ale szczerze powiem, że ostatnio mecze Barca - Atletico to sama przyjemność oglądaia...minimum 7 goli zawsze
SoMeS Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 mi dzisiejszy dzień przy cyfrze + sprawił wyjątkową frajdę Spain - Primera Division October 31 FT Real Madrid 2 - 0 Getafe FT Osasuna 1 - 1 Barcelona FT Xerez 0 - 2 Sevilla FT Athletic Bilbao 1 - 0 Atletico Madrid jeżeli ktoś oglądał to można było zobaczyć jak to pasmo niepowodzeń zjednoczyło całe madrismo i Królewscy mimo tego że ponad godzinę grali w osłabieniu potrafili kontrolować całe spotkanie i wypunktować niewygodnego rywala :gwizdanie:
Dibo Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 co tu dużo mówić... lider wraca do Madrytu Policz sobie jeszcze raz punkty
Gość Mr. Axe Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 co tu dużo mówić... lider wraca do Madrytu :decayed: Chciałbyś :decayed:
Tobi_one Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 najlepsze jest zdjecie Dudka w Audi ;] podniecony jak małe dziecko, nie ma to jak real szpan i w ogole... z Realu ja tylko szanuje Ikera Casillasa i Raula, no i C.Ronaldo za jego umięjętnosci czysto piłkarski niekoniecznie medialne heh w kazdym razie bardziej podoba mi sie polityka Barcelony jako klubu bez C.Ronaldo jakos Real nie może wygrać ostatnio (wyjątek mecz z Getafe, ale ogladalem ten mecz no i tak pieknie tez nie bylo, ale 3 pkt zostaly w Madrycie i to sie pewnie liczy) mi tylko szkoda ze C.Ronaldo przeszedl wlasnie do Realu... ale to było jego marzenie od najmlodszych lat wiec niech tam sobie pogra... dobra bo zjechalem troche z tematu
Gość Mr. Axe Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 z Realu ja tylko szanuje Ikera Casillasa i Raula, no i C.Ronaldo a ja tylko Ikera
Rekomendowane odpowiedzi