Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Interfejs - prośba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy szukam Interfejs Diagnostyczny do opla ( zafira ) może ktoś coś pomoże , podpowie :notworthy:

Wiem że jest masa na necie w/w programów ale jakoś nie bangla (kilka już zgrałem ...i nic ) :no: jeśli ktoś z Was ma coś w tym temacie do powiedzenia to będę wdzięczny :good:

Opublikowano

a nie pasuje vag'owy? :cool1:

ja kumplowi vectre podpinałem pod vaga i śmigało :good:

Opublikowano

Do Opla oczywiście najlepsza serwisówka - Tech2. W warunkach domowych radę daje oryginalny OP-COM, ewentualnie OpelScaner. Te emulatory Tech'a i pokrewne, które działają z interface'm KKL to pic na wodę.

Opublikowano

OP-COM. Kolega ma,używa do diagnostyki Astry3 i jest zadowolony

Opublikowano

OP-Com dobra sprawa :)

Opublikowano
  • Autor

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Panowie oki mam jeszcze jedno pytanko ? :mysli: A może ktoś z Was ma do odsprzedaży lub zna źródło aby kupić dobry interfejs Opel Zafira 2,0 dti z 2000 r ????

Kupiłem Opel Tech na USB ( Wolumen Warszawski ) i ch*jnia nie działa - nie łączy się i nie widzi auta :wallbash: .

Może Ktoś coś podpowie :embarrassed: . Plis :good:

Opublikowano

Jutro zapytam kolegi. Tez miał jakieś problemy, ale udało się. A interfejs ściągał z Chin za 20$ + 30$ za przesyłkę :polew:

Opublikowano
  • Autor

Jutro zapytam kolegi. Tez miał jakieś problemy, ale udało się. A interfejs ściągał z Chin za 20$ + 30$ za przesyłkę :polew:

Dzięki za fatygę i podziękował ...pili mnie to bardzo bo nie mogę nic zdiagnozować :wallbash:

Nadal czekam na jakieś propozycje na w/w problem jeśli można prosić Koledzy :notworthy::hi:

Opublikowano

Wiec sytuacja wygladala tak, ze nie mogl sie połączyć przez, dostarczone z fejsem, sterowniki USB. Odinstalowal je i zainstalowal ori stery do USB i zaczęło hulać.

Opublikowano
  • Autor

Wiec sytuacja wygladala tak, ze nie mogl sie połączyć przez, dostarczone z fejsem, sterowniki USB. Odinstalowal je i zainstalowal ori stery do USB i zaczęło hulać.

Dzięki wielkie jutro wieczorem zrobie to samo u siebie i napiszę czy coś pomogło :naughty::hi: [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 23:26_________________________________________________Dzięki uprzejmości Kolegi Kokos mam interfejs i bangla wszystko bez problemów ...

DZIĘKI :notworthy: :notworthy: :notworthy: Paweł

Można zamkąć temat . Pozdrawiam wszystkich :hi:

Opublikowano

To jeszcze napisz, co bylo nie tak. :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

To jeszcze napisz, co bylo nie tak. :gwizdanie:

Przewód który kupiłem na Wolumenie odbierał sygnał tylko na 7 pinie , a powinien na : 3,7,9,12 ale główną przyczyną braku połączenia było brak przełącznika który pozwala na płynne przełączanie pomiędzy pinami w/g potrzeb .

Nie wiem za bardzo jak to wyjaśnić i czy to co nabazgrałem jest jasne , ale Kokos dorobił do wtyczki pezełącznik i nie trzeba za każdym razem wyciągać wtyczki ze złącza i zamieniać poszczególnych pinów na odpowiednie potrzebne w danym momencie :)

Jednym słowem przewody ( made in china ) nadają się do śmieci .

Dzięki za pomoc Kolego Letallec :notworthy: i sory że od razu nie napisałem o co biega :wink4::hi:

Opublikowano

w takim przypadku trzeba wypieprzyc wtyczke i poszczegolne piny przelaczac recznie w gniezdzie obd,inaczej wpinajac wtyczke, tylko pin 7 wtyczki standardowo laczy sie z gniazdem, poniewaz kazdy pin jest odpowiedzialny za inny (badz grupe) sterownikow a interfejs nie przelacza automatyczne,ja mialem wtyczke przerobiona tak ze to przelaczanie na poszczegolne piny mozna robic przelacznikiem wbudowanym we wtyczke .pzdr

Opublikowano
  • Autor

w takim przypadku trzeba wypieprzyc wtyczke i poszczegolne piny przelaczac recznie w gniezdzie obd,inaczej wpinajac wtyczke, tylko pin 7 wtyczki standardowo laczy sie z gniazdem, poniewaz kazdy pin jest odpowiedzialny za inny (badz grupe) sterownikow a interfejs nie przelacza automatyczne,ja mialem wtyczke przerobiona tak ze to przelaczanie na poszczegolne piny mozna robic przelacznikiem wbudowanym we wtyczke .pzdr

Właśnie tak chciałem opisać :gwizdanie: ale moja wiedza na ten temat jest niewielka :embarrassed: Dzięki Kokos za profesjonalne wyjaśnienie :)

Opublikowano

Jak kolega zainteresowany moge zalatwic opcoma

Opublikowano

Jak kolega zainteresowany moge zalatwic opcoma

juz dostal-opcoma,abcoma i tech2 :good:

Opublikowano

Ale program :P

a fejs to co innego

Opublikowano
  • Autor

Co by nie było ... żeby nie Kokos to bym siedział w czarnej :dziura::polew: ale dzięki za dobre chęci :notworthy::good:

Opublikowano

Ale program :P

a fejs to co innego

zgadza sie,fejs tez mam w zasiegu