dziadutb Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Witam od kliku miesięcy jestem posiadaczem AUDI A4 AVANT rok 1999 z silnikiem 1.9 TDI (kod silnika AVG) Od jakiegoś czasu, 2-3 tygodni zorientowałem się że moje auto zaczyna przyśpieszać dopiero od ok 2300obr. Wcześniej już przy 1900obr. zaczynało wbijać w fotel Czego może być tego przyczyna ? Robiłem diagnostyke VAG-iem ale nie ma żadnych błędów na sterowniku ! Chciałbym zrobić zrobić logi i wrzucić je tutaj na forum do analizy, moje pytanie brzmi których kanałów zrobić logi ?? Oraz co to znaczy logi statyczne i dynamiczne, i które mam wykonać ?? Z góry dziękuje za pomoc
Wihajster Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Chciałbym zrobić zrobić logi i wrzucić je tutaj na forum do analizy, moje pytanie brzmi których kanałów zrobić logi ?? Oraz co to znaczy logi statyczne i dynamiczne, i które mam wykonać ?? Z góry dziękuje za pomoc :notworthy wszystkie najlepiej
spanky Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 temat wyczerpany ... jakie logi robic jest na forum. pa ....
Rekomendowane odpowiedzi