Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zakopane Hotel * * * za 25zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich . Odrazu zaznaczyć nie jest to reklama

Hotelarze w zakopacu oszaleli , jest martw sezon a oni obniżyli ceny do maksa .

Byłem Teraz w hotelu * * * gdzie doba kosztowała i kosztuje do świąt 25zł a apartament 30zl .To jest za darmo . To w tych pseudo prywatnych pokojach jest drożej

Opublikowano

I ja i ja i ja poproszę :notworthy:

Opublikowano

Nie wiem czy można , nie chce złamać regulaminu

gorskipalacyk.pl/gp1.html

Tam jest trochę dziwna sytuacja , dwa budynki koło siebie górski pałacyk 1 i 2 ale dwóch rożnych właścicieli , oczywiście są pod jednym szyldem oby dwa takie same budynki te same wyposażenie ale cena w górskim pałacyku 2 od razu tańsza

Tel 664186651. Byłem tam i jestem zaskoczony cenami

Opublikowano

:mysli:

Rozumiem, że cena bez wyżywienia ?! :decayed: Jak z wyżywieniem to się przeprowadzam do Zakopca :decayed:

Opublikowano

Śniadanie kosztuje 15zł w formie szwedzkiego stołu tak płaciłem .Ja tam będę znów prawdopodobnie od 8 listopada aż do 15.Chciałem jechać później lecz , po 15 jest zamknięty aż do grudnia aquapark w zakopanym przerwa techniczna, a teraz są warunki narciarskie i mało ludzi jest .

Opublikowano
teraz są warunki narciarskie i mało ludzi jest

No właśnie jakie te warunki bo też bym się wybrał?

Opublikowano

Ciekawe bo mi powiedziała za dobę 45 zł od osoby :chytry:

Opublikowano

ale dzwoniłeś na ten teflon komórkowy, czy ten z strony , bo jeśli z strony to taka cena jest [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 15:09_________________________________________________Teraz znajomi dzwonili to 30 zł za apartament lub 45 zł z śniadaniem

Opublikowano

Dzwoniłem na komórkę i mi powiedziała 45 zł za apartament

Opublikowano

Poważnie tam są tylko dwa apartamenty w górskim pałacyku 2. Morze ci powiedziała cenę już w górskim pałacyku 1 . Nie wiem nie chce zgadywać znajoma dzwoniła o 14:50 to sobie zarezerwował .

Teraz hipotetycznie niech kosztuje te 45zł za dobę lub te 30zł za pokój , to jak na hotel * * * to jest za darmo , gdzie w sezonie maja wysokie ceny .Od takiego hotelu wymaga sie pewnego poziomu

Opublikowano

Jeżeli mówicie o tym górskim to właśnie zienia właściciela ale nie wiedziałem że stary będzie jechał po bandzie. Muszę powiedzieć mojemu klientowi żeby się nie zdziwił jak ludzi później nie będzie :polew: :polew: