kAtowice.27 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Witam wszystkich . Odrazu zaznaczyć nie jest to reklama Hotelarze w zakopacu oszaleli , jest martw sezon a oni obniżyli ceny do maksa . Byłem Teraz w hotelu * * * gdzie doba kosztowała i kosztuje do świąt 25zł a apartament 30zl .To jest za darmo . To w tych pseudo prywatnych pokojach jest drożej
Gość Mr. Axe Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Można jakieś namiary na ten hotel na PW
kAtowice.27 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 Nie wiem czy można , nie chce złamać regulaminu gorskipalacyk.pl/gp1.html Tam jest trochę dziwna sytuacja , dwa budynki koło siebie górski pałacyk 1 i 2 ale dwóch rożnych właścicieli , oczywiście są pod jednym szyldem oby dwa takie same budynki te same wyposażenie ale cena w górskim pałacyku 2 od razu tańsza Tel 664186651. Byłem tam i jestem zaskoczony cenami
soolek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Rozumiem, że cena bez wyżywienia ?! Jak z wyżywieniem to się przeprowadzam do Zakopca
kAtowice.27 Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 Śniadanie kosztuje 15zł w formie szwedzkiego stołu tak płaciłem .Ja tam będę znów prawdopodobnie od 8 listopada aż do 15.Chciałem jechać później lecz , po 15 jest zamknięty aż do grudnia aquapark w zakopanym przerwa techniczna, a teraz są warunki narciarskie i mało ludzi jest .
NYNA Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 teraz są warunki narciarskie i mało ludzi jest No właśnie jakie te warunki bo też bym się wybrał?
kAtowice.27 Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 http://www.narty.bania.pl/narty/s283-wyciagi.narciarskie.php czytałem w jednej gazecie ze ruszają od soboty wyciągi ,ze pada deszcz na przemian z śniegiem lecz w nocy sa minusowe temperatury i armatki śniegowe będą chodzić
NYNA Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Na kamerkach średnio to wygląda narazie http://bialkatatrzanska.pl/index.php/pl/kamery.html W zeszłym roku w listopadzie już się jeździło na kotelnicy.
Guregoru Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Ciekawe bo mi powiedziała za dobę 45 zł od osoby
kAtowice.27 Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 ale dzwoniłeś na ten teflon komórkowy, czy ten z strony , bo jeśli z strony to taka cena jest [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 15:09_________________________________________________Teraz znajomi dzwonili to 30 zł za apartament lub 45 zł z śniadaniem
Guregoru Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Dzwoniłem na komórkę i mi powiedziała 45 zł za apartament
kAtowice.27 Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 Poważnie tam są tylko dwa apartamenty w górskim pałacyku 2. Morze ci powiedziała cenę już w górskim pałacyku 1 . Nie wiem nie chce zgadywać znajoma dzwoniła o 14:50 to sobie zarezerwował . Teraz hipotetycznie niech kosztuje te 45zł za dobę lub te 30zł za pokój , to jak na hotel * * * to jest za darmo , gdzie w sezonie maja wysokie ceny .Od takiego hotelu wymaga sie pewnego poziomu
hornet Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Jeżeli mówicie o tym górskim to właśnie zienia właściciela ale nie wiedziałem że stary będzie jechał po bandzie. Muszę powiedzieć mojemu klientowi żeby się nie zdziwił jak ludzi później nie będzie :polew:
Rekomendowane odpowiedzi