Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Na postoju palą mi się STOPY po jakims czasie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ekipe....

Moze opisze cala historie od poczatku.

Stojac w korku i majac chwile czasu-przypomnialo mi sie kiedys ,ze nie pali mi sie jedna zarowka stopu z lewej strony.Wiec ja wymienilem na jakas ktora mialem w takim komplecie z supermarketu. Nie spojrzalem ze wsadzilem (o ile dobrze pamietam) zarowke dwu wloknowa w miejsce takiej gdzie powinno byc jednowloknowa. Po ujechaniu kilku km-na blacie kontrolka abs i lampka swiec zarowych miga. Po sprawdzeniu bledow-czujnik pedalu stopu-wierzac komputerowi-wymienilem oryginalny na jakis ze sklepu za 30zl. Ucieszony jade-a tu po paru km znowu kontrolki. Zajechalem do elektryka-a kolo od razu zjarzyl ,ze to zarowka.Wymienil-kilka dni spokoju.

Za to pojawil sie inny problem-ktory dopiero po paru dniach zasygnalizowal mi stroz na parkingu. W nocy same zaczely sie wlaczac stopy-i pala sie cala noc-lewy - prawy i ten na szybie tylnej. Dopiero jak wsiade i odpale i pomacham pedalem to gasna.

Za to w czasie jazdy jak mam wlaczone swiatla to znowu pala mi sie lewy i prawy swiatlem ciaglym-natomiast ten na szybie reaguje na pedal hamulca. Ki diabel-myslicie ze czujnik do d*py-czy moze byc gdzies zwarcie-w instalacji-na co zwrocic uwage?

pzdr

Bartek

Opublikowano

Chyba są jakieś przecieki wody do instalacji. Wprawdz dokladnie podszybie.

Opublikowano
  • Autor

Chyba są jakieś przecieki wody do instalacji. Wprawdz dokladnie podszybie.

Przednie podszybie? jesli chodzi o przednie-to wymienialem je na nowe z okazji zatarcia mechanizmu wycieraczek.Stare polamalem przy wyciaganiu.Przy aku sucho-widac ze woda nie leci przy kompie ani przy filtrze klimy.

Opublikowano

Kup porzadny czujnik i bedzie dobrze :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Kup porzadny czujnik i bedzie dobrze :cool1:

No wlasnie tak sie to chyba skonczy-ale sie wkurwilem bo mnie 50zl za wymiane skasowali gnoje w kwidzynie.Jutro pojade - rzuce w ryj i zarzadam wymiany na nowy. Robota banalna jak juz sie raz widzialo gdzie ten czujnik jest i jak go wymienic.

• 1 rok później...
Opublikowano

zdecydowanie czujnik po wymianie wszystko bedzie ok, mialem ten sam problem swiatla zapalaly sie po jakims czasie i padal akumulator

Opublikowano

zdecydowanie czujnik po wymianie wszystko bedzie ok, mialem ten sam problem swiatla zapalaly sie po jakims czasie i padal akumulator

Aleś kotleta odgrzał! Przecież post, na który odpowiadasz, jest z 2009 roku...

--

Pozdrawiam.

Sławek