Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Latarka LED zamiast zapalniczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jak będę jechał na Cebit to kupię sobie w ASO w DE - będzie troszkę taniej.

A tak w ogóle to jak wczoraj oglądałem sobie jakie mają w ASO w DE fajne akcje serwisowe to normalnie się wkurzyłem.

Audi CarCheck 20Eur - u nas kilkaset zł.

Audi Klima Service 49Eur - u nas za tyle to chyba w Norauto:)

Audi Batteriecheck 0 Eur - u nas za darmo to nie chcą z Tobą rozmawiać, a co dopiero coś zrobić

Audi DE rozpieszcza właścicieli Audi, a Audi PL ma właścicieli Audi w DU...;/

Opublikowano

fajna :wink4: ciekawe jak by sie spisywała w praktyce

Opublikowano

Znalazłem cenę tego gadżetu w katalogu Audi A5:)

Cena: 19,90 Euro brutto.

wrzuc link bo ja nie moge sie dokopac

http://www.audi.de/etc/medialib/ngw/product/pdf/price_lists.Par.0006.File.pdf/090831_preisliste.pdf

strona 28[br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 08:04_________________________________________________Cena w ASO: 110zł.

jest na e-bay'u - troche taniej. ja odpadam bo mam zamykaną zapalniczkę a ta za bardzo wystaje

Opublikowano

O faktycznie, też mam zamykaną i nie przypasi.

Opublikowano
  • Autor

Ja też mam zamykaną, ale przecież nie muszę jej zamykać, nawet ładniej wygląda taka otwarta.

Opublikowano

Różnica między 20 Euro a 110 pln znowu nie jest taka drastyczna Poanowie. :gwizdanie: Co do działania to po naładowaniu może działać do pól godziny... :mysli: I może być ładowana około 3 tysięcy razy. Jest to latarka "szerokokątna" - bo nie wiem jak to nazwać po Polsku. :wink4:

Ja się chyba tym zainteresuje bardziej. :kox:

Opublikowano
  • Autor

No niby niewielka różnica, ale zapomniałeś że kryzys mamy:polew:

W hurcie może byłoby taniej...

Opublikowano

adamoooo ma taki gadżet i świeci całkiem fpytkę :decayed:

Opublikowano

Ja też mam zamykaną, ale przecież nie muszę jej zamykać, nawet ładniej wygląda taka otwarta.

mi nie pasi bo zamykam i kłade telefon na gekonie w tym miejscu - wiec wystający bolec bedzie przeszkadzał

Opublikowano

[...]

Cena w ASO: 110zł.

Kolego czy mógłbyś powiedzieć, w którym ASO Ci to znaleźli bo ja dzisiaj byłem w ASO Sosnowiec i niestety nie znaleźli mi tego. :disgust: Szukałem razem z nimi w ETCE ale bez rezultatu... Może ktoś ewentualnie mógłby sprawdzić i podać nr gadżetu? Z góry dzięki! :hi:

Opublikowano
  • Autor

[...]

Cena w ASO: 110zł.

Kolego czy mógłbyś powiedzieć, w którym ASO Ci to znaleźli bo ja dzisiaj byłem w ASO Sosnowiec i niestety nie znaleźli mi tego. :disgust: Szukałem razem z nimi w ETCE ale bez rezultatu... Może ktoś ewentualnie mógłby sprawdzić i podać nr gadżetu? Z góry dzięki! :hi:

Dzwoniłem do najbliższego ASO - Audi Rowiński - Wajdemajer i tam znaleźli bez problemu.

Opublikowano

fajny gadżecik ale za taką kase ... jak zwykle audi szokuje ceną :confused4:

• 2 lata później...
Opublikowano

ja mam taką :

latarka-led-samochodowa-paulmann-29004.jpg

niemiecka, firmy Paulmann - kupiłem w Monachium ale teraz oblukałem Allegro i ich u Nas nie widzę. Szkoda bo fajna, można ustawić na stałe światło albo ,miganie. Swieci mocno i wyraźnie - do autka super gadżet.

ooooooo, jest na Nokaut.pl : http://www.nokaut.pl/latarki/latarka-led-samochodowa-paulmann-29004.html

Opublikowano

ja mam taką :

latarka-led-samochodowa-paulmann-29004.jpg

niemiecka, firmy Paulmann - kupiłem w Monachium ale teraz oblukałem Allegro i ich u Nas nie widzę. Szkoda bo fajna, można ustawić na stałe światło albo ,miganie. Swieci mocno i wyraźnie - do autka super gadżet.

ooooooo, jest na Nokaut.pl : http://www.nokaut.pl/latarki/latarka-led-samochodowa-paulmann-29004.html

Chcesz trzymać taka kobyle w zapalniczce miedzy fotelami?

Nie zahaczysz łokciem raz czy dwa i nie połamiesz jej ani nie zepsujesz gniazda?

Opublikowano
cena kosmos :wallbash:

p.s. "pasuje do wszystkich modeli Audi" - tak jakby do innych marek nie pasowały :tongue4:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2012, 18:40_________________________________________________

[/url]

Chcesz trzymać taka kobyle w zapalniczce miedzy fotelami?

Nie zahaczysz łokciem raz czy dwa i nie połamiesz jej ani nie zepsujesz gniazda?

i świeci porządnie przynajmniej bo ta "oryginalna" na foto wygląda jakby świeciła jak znicz na grobie a nie latarka :mysli:

a po co trzymać ??? ładujesz w nocy i masz spokój na kilka dni .

Opublikowano

no co zrobisz droga ale ori