tomoli82 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Witam mam ogromny problem z demontażem plastikowej blendy(z siatką)która znajduje sie w tylnej części oparcia fotela kierowcy.Wydaje Mi sie ze jest mocowana na zatrzaski,ale nie jestem pewien.Czy ktoś grzebal przy tym i mocze dać wskazówki?pozdrawiam
fayera Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t20565.0.html;highlight=demontaż+siedzeń Proszę bardzo
tomoli82 Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 Dzieki jeszcze raz ale Mi chodzi o demontaz duzego ,czarnego plastiku znajdujacego sie na oparciu foteli kierowcy i pasazera.W Mojej A4 te plastiki sa z sitkami.
wojtek26 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Od spodu jest przymocowanie na 2 śrubki sa dostepne po odchyleniu oparcia do przodu, od góry jest tylko wcisniete.
tomoli82 Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 Widzisz kolego przygladalem sie siedzeniu i niemoglem znalezc tych srubek,bycmoze caly plastik jest na zatrzaskach,tyle ze jest problem z jego odpieciem
fayera Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Spróbuj podhaczyć od góry czymś płaskim powinno być na 3 zatrzaskach.
DarekII Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 są dwa wkręty na dole pochyl oparcie odkręc wkrety i wyjmujesz bez problemu
darekaudi4 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 wkrety bylu do 97 pozniej byly jakos na zatrzaski [br]Dopisany: 01 Grudzień 2009, 21:28_________________________________________________ wkrety byly do 97 pozniej byly jakos na zatrzaski [br]Dopisany: 01 Grudzień 2009, 21:28_________________________________________________juz doszedlem od dolu sa dwa zatrzaski ktore ciezko wypiac ale jest to do zrobienia dla chetnych moge strzelic fotki bo mam komplet siedzen w piwnicy to moge sciagnac
Rekomendowane odpowiedzi