Flaha Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 W moim avancie w bagażniku po prawej stronie pod zaślepką (boczek) jest tuba głośnika, "jakieś coś" pokryte pianką i związane chyba z elektroniką (moduł komfortu?) no i jakiś czerwony uchwyt z odchodzącą od niego jakby linką.... Możecie mnie koledzy oświecić co to za przedmioty i do czego służą? I jeszcze pytanie - w avancie jest drugi zbiorniczek na płyn do spryskiwaczy tylnej szyby czy płyn jest pobierany z tego znajdującego się z przodu? Sorry za może głupie pytania ale to mój pierwszy avant w życiu
Bart-S Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 - czerwona linka o której napisałeś służy do awaryjnego otwierania drzwiczek wlewu paliwa - zbiornik dla sprysków przód/tył jest tylko jeden, wspólny - jeśli chodzi o moduł w okolicach wzmaka - to na pewno nie jest sterownik komfortu (ten znajduje się pod wykładziną, pod nogami kierowcy) - ja tutaj nic więcej nie widzę oprócz wzmacniacza - gdzie dokładnie znajduje się element o który pytasz?
Flaha Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 dzięki za dotychczasowe odpowiedzi. Najbardziej mnie intrygowała ta lina z uchwytem. Pisząc o tym czymś drugim miałem na myśli element, który u Ciebie jest poniżej wzmacniacza, ten osłonięty pianką.
Rekomendowane odpowiedzi