Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Podgrzewane spryskiwacze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy podgrzewanie spryskiwaczy bylo montowane w standadzie czy to jako dodatkowa opcja, jesli dodatkowa to jak sprawdzic czy aby nie mam tego "bajeru". Dziekuje

Opublikowano

Czy podgrzewanie spryskiwaczy bylo montowane w standadzie czy to jako dodatkowa opcja, jesli dodatkowa to jak sprawdzic czy aby nie mam tego "bajeru". Dziekuje

opcja...w kodach wyposażenia znajdziesz :cool1:
Opublikowano

gdzie szukac te kody wyposazenia, bo niestety ksiazki serwisowej nie posiadam. Wiem, ze gdzies w bagazniku ale w ktorym dokladnie miejscu? A nie da sie tego jakos sprawdzic czy ta opcja jest np zajrzec pod maske.

Opublikowano

Druga sprawa zobacz czy dysze mają wtyczki,działają wtedy kiedy włączasz ogrzewanie tylnej szyby...

Opublikowano

Hmm... a o jakie wtyczki chodzi?

Opublikowano

Podnieś klape do góry i zobacz czy poza wężykami od plynu idą jeszcze do dysz kable elektryczne i tyle :hi:

Opublikowano

Sprawdzalem i powiem tak, do samych dysz nie widac by szly jakies kable poniewaz wszystko jest zabudowane a nie chce tego rozbierac by nie popsuc. Natomiast fo klapy idzie jakis kablelek wchodzi on mniej wiecej jak jest zawias klapy od strony kierowcy i tak sie zastanawiam do czego ten kabel moze isc bo przeciez w klapie nic poza spryskiwaczami nie ma.

Opublikowano
:) czyli zapewne je masz....... :)
Opublikowano

Ten kabelek jeśli jest czarny i taki płaski to prawdopodobnie masa.Może inaczej: przy podniesionej klapie spójrz w stronę spryskiwaczy weź cieniutki śrubokręt podwadź i wyjmij jeden sprysk wyjdzie lekko,jak już będziesz miał go w ręku odciągnij go trochę i wtedy wysunie się przewód od płynu no i jeśli masz grzanie to i kabelki powinny być widoczne. No i to tyle prosta sprawa 1 min roboty i będzie wszystko jasne :good:

Opublikowano

To ja też muszę zerknąć u siebie... A rezeł już ktoś takie grzane spryski?? Dużo z tym roboty?? :cool1: