Kazik123 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 mam problem z felgami alu 17cali, wiem na 100% że wina nie jest po stronie opon. Sprawa jest o tyle dziwna że podczas jazdy opony piszczą( chodzi mi o 2sztuki)przy niskiej prędkości opona w jednym punkcie jakby sie przyklejała do opony. Fele sam uszkodziłem, dupki frezowały asfalt i nieźle dołożyłem. Felgi do prostowania czy kogoś ożenić.
Kazik123 Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 przyznam że nie brałem tego pod uwage, ale zmieniałem felgi miejscami i efekt jet ten sam Kazik a na geometrii byłeś?
mcm Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Felgi do prostowania czy kogoś ożenić... nic z tych rzeczy na tym forum... a kółka sprawdź na wyważarce i sprawdź zbieżność
Wąski Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Kazik a na geometrii byłeś? :polew:
boseron Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Kazik a na geometrii byłeś? :polew: chyba w szkole podstawowej
Rekomendowane odpowiedzi