Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AAH] Rasowe brzmienie:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam:)mam niunie 2.8 quattro i chce żeby chodziła tak ostro :evil:wiadomo niemato buczec jak wieśniak tylko przy dodawaniu gazu ma byc jak w r8 hehe marzenie no nie??:) :polew:ale moze prawie co poradzicie??całośc wymieniać??czy usunąc kat i inny tłumik końcowy??no i czy jak usune kat to komputer niezwariuje??

Opublikowano
  • Autor

ładne i proste razwiązanie:)ale chciałbym podwójna końcówke...

Opublikowano

Wytnij końcowy tłumik i wstaw coś takiego :

http://www.allegro.pl/item787178795_tłumik_sportowy_ulter_homologacja_gwar_24_mies.html

Ja mam taki w swojej a niedawno wstawiałem koleżce do 2.4 efekt niesamowity i prosty montaż.

za***ista wieś :decayed:

Przecież to jest pierdząca trąbka w dodatku ohydnie wygląda :sick3:

Jak chcesz "rasowe brzmienie" to jedź do firmy gdzie spawają z kawsu i niech zrobią Ci ładny końcowy..powywalasz katy i wszystkie lechexy Twoje :polew::decayed:

Opublikowano

Co kraj to obyczaj. Podjedz do El-Tec pogadaj z Wojtkiem, będziesz wiedział co i jak.

Hideen22 - piszesz na kupe blachy Niunia, chcesz zmieniać wydech :)

Wiesz co przyszło mi do głowy, żebyś jej tylko nie pukał w chromowaną końcówkę :kox: :kox: :good: i sorki za dygresję.

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

To właśnie dopiero była by WIEŚ jak byś tak zrobił, bo z tego była by jedna wielka brzękanina i był byś ładnych parę stów w plecy.

no faktycznie wies, zrobic porzadny wydech z kwasiaka....

czlowieku to nie forum calibry gdzie robimy dziurki w wydechu i jak najwieksze chromowane rury z tylu...

Opublikowano
  • Autor

hahaha stempel72 zieki naprawde hahhaa mam co pukac i napewno nibęde pukał w rure no ja rozumiem ze ktos ma takie marzenia tylko nieumie ich opisac i zwala to na innych rozumiem cie człowieku naprawde:) :polew: :polew: :polew:

no tak jedni mówia tak drudzy tak koozak i weś tu chłopie rozkmin heh

chciałem to sam zrobic...ale musze najpierw radu sięgnac u specjalisty;)tak będzie najlepiej[br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 16:05_________________________________________________Stempel a tak swoja drogą to taka 4.2 to bym posmigał:):evil:

Opublikowano

spoko hideen ja też mam co pukać - napisałem takj dla rozlużnienia :0

Ale podjedz do El-Tec do Piastowa, napewno będzie ok. Myślę, że w 3 tyś możesz się zmieścić.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

katy out + remus :good: daje niezłe brzmienie, oczywiście dedykowany do 2.8

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A co powiecie o tym zestawie?

http://cgi.ebay.pl/Sportauspuff-Edelstahl-Duplex-ESD-Audi-A4-8E-B6-1-6-2-0_W0QQitemZ370348683666QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item563a807192

Moje autko to a4 b6 2.0 96kw - zastanawiam się czy będzie dawać to brzmienie o które się rozchodzi i ma dwa tłumiki końcowe co nie jest spotykane w moim modelu, a super wygląda i wiem że oczywiście założenie tego będzie wiązało się z wymianą dolnej części zderzaka tylnego