Maciej87 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam Mam pytanie odnośnie ogrzewania, gdy rozgrzeje auto (na blacie 90 stopni) i auto stoi na wolnych obrotach, temperatura na klimatroniku na HI a z nawiewów leci lepnie powietrze, ale podczas jazdy gdy pocisnę po obrotach w granicach 3tys to leci juz ciepłe. Może mi ktoś powiedzieć dlaczemu to tak u mnie jest ??? pozdr
mstan Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam W ustaleniu przyczyny najprędzej pomoże sczytanie błędów ze sterownika klimy VAG-iem,lub z klimatronika. http://www.a4-klub.pl/smf/kody_klimatronika-t70.0.html Tu znajdziesz niezbędne informacje Pozdrawiam
Maciej87 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 no własnie nie mam zadnych błędów w klmatroniku
mstan Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam No to masz kłopot. Sprawdź jeszcze węże prowadzące do nagrzewnicy, może masz kłopot z drożnością węży. Pozdrawiam
Daimos Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 przyczyną może być zakamieniona nagrzewnica, spróbuj ją przepłukać ewentualnie padła pompa wody (urwane śmigło)
marqs85 Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Na początek płukanie nagrzewnicy, masz dokładne info w temacie co i jak.
Maciej87 Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Opublikowano 12 Listopada 2009 nagrzewnice przepłukana no i szału nie ma ale jest lepiej. A jak pompa by była zepsuta to auto by sie nie grzało ??
Rekomendowane odpowiedzi