Szymoonk Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Witam nie znalazłem podobnego wątku a mianowicie zamontowałem radyjko symphony II podłączyłem emulator CAN i radio podczas pracy nie zależnie czy słucham radia czy cd wali restart, gaśnie wyświetlacz i muzyka przestaje grać po czym po 2 sekundach odzyskuje sprawność i tak w kółko Czo może być nie tak ?
krzysaudi Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Może ten emulator Can jest taki cudowny ?? Pozdrawiam. Krzysiek
august Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Musisz coś podmienić (najlepiej radio) i sprawdzić.
Szymoonk Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 być może adapter CAN nie współgra z radiem wiec zamówiłem taki dzięki któremu podłącze jeszcze FIS do radia i się wtedy zobaczy [br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 21:39_________________________________________________Czy ma ktoś to radyjko i działa mu z Can adapterem? Przysłali mi dziś nowy can adapter ale dalej jest to samo :wallbash: [br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 18:30_________________________________________________A jednak CAN adapter, wymieniony i działa super - nawet te za 200 zł nie zawsze działają temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi