Opublikowano 14 Listopada 200916 l Narazie nie widze żadnych zmian w stylu gry naszych no chyba,że sie nie znam
Opublikowano 14 Listopada 200916 l Przegramy to i tak beda mowic ze jeszcze bedziemy grac z Kanada.. I ze ten mecz nic nie znaczy i w ogole.. :gwizdanie: No chyba ze.. Wygramy, to ten mecz okaze sie za***iście wazny i bedzie kamieniem milowym dla polskiego fólbotu [br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 17:31_________________________________________________Ale emocje :kox:
Opublikowano 14 Listopada 200916 l schodza na muraewe , wynik 0:0 a szpak : nawet smuda nie zdziala cuda :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 14 Listopada 200916 l nazywając rzeczy po imieniu - z gówna, bata nie ukręcisz....hehehe nie nie, no nie mówcie, coś tam kopią tą piłkę do przodu...heheh może w końcu do bramki....
Opublikowano 14 Listopada 200916 l Autor nic sie nie stałooooooooooooooooo naprwade nic sie nie stałooooooooooooooooo
Opublikowano 14 Listopada 200916 l BUAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA eeeej każdemu się zdarza tak , ale nie 27 raz pod rząd :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 14 Listopada 200916 l M.A.S.A.K.R.A .... a nawet ciutkę w nich wierzyłem.... k**wa, ale lipa...
Opublikowano 14 Listopada 200916 l Dobrze, że byłem w pracy i nie musiałem tego oglądać Nie ma co wierzyć w cuda, piłkarze mówią, że atmosfera się poprawiła, to może coś z tego jeszcze będzie, jak nie ma motywacji, to nie ma niczego.
Opublikowano 14 Listopada 200916 l ...yyyy cos przeoczyłem?....jakis mecz był dzisiaj?...ale z opisu przebiegu-niewiele straciłem...powiedzcie chociaż jaki wynik...