macko Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 witam kupilem nowy licznik "celem dostawienia fisa" po podlaczeniu licznika swieci mi sie kontrolka air bag: zapielem vaga skasowalem blad i dalej swieci blad tez dalej sie pokazuje. licznik ponizej 97 roku 2x 26 pin kostki i jedna 20 pin do fisa posiadam diesla licznik byl przerabiany z benzyny angola ma juz tarcze diesla i jest zaprogramowany na silnik 1.9 tdi co moze byc przyczyna ?? slyszalem o czyms takim jak adaptacja ale malo na ten temat na forum znalazlem ma ktos jakies rady, rozwiazania ?? z gory dzieki
darekaudi4 Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 miales pewnie licznik vdo a teraz masz Uk-nsi i d;latego tak jest te liczniki maja inne sterowanie lampki airbagu
Szymoonk Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 miałem ten sam problem ale nie walczyłem z tym żarówka wyleciała i jest ok
marewel Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 miałem ten sam problem ale nie walczyłem z tym żarówka wyleciała i jest ok To brawo za super pomysł.
macko Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Opublikowano 14 Listopada 2009 miales pewnie licznik vdo a teraz masz Uk-nsi i d;latego tak jest te liczniki maja inne sterowanie lampki airbagu a jest jakies rozwiazanie ?? czy szukac mam inny licznik ? przegrac soft z starego i tp ??
moskal Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 miales pewnie licznik vdo a teraz masz Uk-nsi i d;latego tak jest te liczniki maja inne sterowanie lampki airbagu a jest jakies rozwiazanie ?? czy szukac mam inny licznik ? przegrac soft z starego i tp ?? wywal żarówke , pewnie tak samo jak 80% aut z forum nie masz poduszki
Szymoonk Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 miałem ten sam problem ale nie walczyłem z tym żarówka wyleciała i jest ok To brawo za super pomysł. a żebyś wiedział... nie ma innego rozwiązania
macko Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 poduszke mam a nawet 4 a czy mimo bledu czyli zapalonej kontrolki te poduszki wogole dzialaja wtedy ?? czy zapalona kontrolka automatycznie deaktywuje poduchy ?? pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi