madseason Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam, Problem przedstawia sie nastepujaco: Po nocy musze z przerwami 5 min krecic zanim odpali, czasem po tym jak przestane krecic zapala sie lampka oleju, mimo ze jest w normie. Drugi objaw jest taki ze juz jak jest rozgrzany i dodam mu o rotow, po puszczeniu gazu o roty na chwile wzrastaja i dopiero po pol sekundzie zaczynaja spadac.. Powyzsze wystepuje na benzynie i na gazie. Poprosze o rade i z gory dzieki.
madseason Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 Tak, tak vag bedzie jutro, dzisiaj licze na wasze doswiadczenie
Dev Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Tak, tak vag bedzie jutro, dzisiaj licze na wasze doswiadczenie raczej na wróżenie z fusów
madseason Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 To powiedz, czy cos oprocz sprawdzenia bledow vagiem mam zrobic
Dev Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 To powiedz, czy cos oprocz sprawdzenia bledow vagiem mam zrobic to zalezy od Vag-a :>
madseason Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Opublikowano 17 Listopada 2009 Dobra, temat do zamkniecia, paliwko z AUCHAN PB98 przyczyna problemow, po rozcienczeniu paliwem z shella problem zniknal
Dev Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 ale Vag-a też musisz "zapodać" na początek czujnik wody i sonda do tego czyszczenie i adaptacja przepustnicy
madseason Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Opublikowano 17 Listopada 2009 W koncy gadasz do rzeczy (fusow) a gdzie w b5 jest filtr paliwa, tak jak w a3 w bagazniku? Chyba rez do wymiany co? Ale vag chyba tego mi nie powie.
Dev Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 vag nie, ale filtr znajdziesz w podwoziu obok zbiornika paliwa
Rekomendowane odpowiedzi