Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] [ALL B5] A4 by Cypis :)postojówki US str.65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to 2x3mm i bedziesz pan zadowolony :naughty:

mam nadzieje :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja jeszcze w klamki zapodalem po jedniej :wink4: tez fajnie to wyglada, wneka klamki jest lekko czerwona :wink4:

Opublikowano

slepy - rezaj podświetlenie przełączników :kox:

Opublikowano
  • Autor

ja bede pierwszy :decayed:

Opublikowano

ja jeszcze w klamki zapodalem po jedniej :wink4: tez fajnie to wyglada, wneka klamki jest lekko czerwona :wink4:

no widziałem patent tez dobry, ale u siebie jakoś tego nie widzę :gwizdanie:

nie kuś :evil:, a tak szczerze to myślałem o tym :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

ja mysle tak ze az spac nie moge ;( jutro musze jeszcze raz przemyslec co i jak i moze uda mi sie zrobic :rolleyes:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 23:20_________________________________________________

no widziałem patent tez dobry, ale u siebie jakoś tego nie widzę :gwizdanie:

mi sie podoba :) zle nie jest :wink4: diody schowalem teraz bo wczesniej byly 5mm (kozy wielkie) :shocked: a teraz jedna mala 3mm schowana i jest ladnie :wink4:

Opublikowano

jak wy nie zrobicie to ja i tak napewno zrobię, jak tylko jakieś auto będzie na stałe, czyli pewnie moje za dłuuugi czas.. :disgust:

Opublikowano
  • Autor

a da sie tam jakos podlozyc diody do tych pstryczkow? bo wydaje mi sie ze chyba ciezko bedzie :disgust:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 23:25_________________________________________________michu masz jakis patent?[br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 23:28_________________________________________________PS zapomnialem powiedziec :decayed: dotarly do mnie glosniki ori z B6 :kox: jutro montaz :decayed: i olej od DZIKa Motul 6100 polsyntetyk + filtr :wink4:

Opublikowano

jasne, że mam.

Opublikowano
  • Autor

jasne, że mam.

no to zdradz sekret babuni :kox: mozesz na priv :gwizdanie:

Opublikowano

nie.

Opublikowano
  • Autor

nie.

nie to nie

Opublikowano

nie.

nie to nie

:decayed:

nie no tak na serio to nie wiem jak to tam wygląda.. ale jakbym dorwał jakąś lampkę do rozkładu to bym coś wymyślił na bank :good:

Opublikowano
  • Autor
:foch::decayed: sam jutro obczaje i zrobie :kox: a jak nie to chooj nie bedzie podswietlenia :wink4:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 23:36_________________________________________________cykne jutro foty i przemysli sie co i jak :wink4:
Opublikowano

a ja jak wypier*olę patent, to będę go robił w każdym aucie :kox: a patent sprzedam i będę miał na a4 na osiemnastkę :kox: f*ck Yea.

Opublikowano
  • Autor

a ja jak wypier*olę patent, to będę go robił w każdym aucie :kox: a patent sprzedam i będę miał na a4 na osiemnastkę :kox: f*ck Yea.

dam Ci moja :decayed: tylko o nia dbaj :decayed:

Opublikowano

za patent? ok. :decayed: jutro wyciągam lampkę z paska :cool1:

Opublikowano
  • Autor

:decayed: zagazuje Ci ja jeszcze nawet :kox:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 23:43_________________________________________________dobra panyyyy :naughty: ide spac :decayed: jutro żeźba :kox:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 23:44_________________________________________________panyyy a tak wyglada srodek :wink4:

fe557112d36655ebmed.jpg

c790982ae56595efmed.jpg

c4cf21cac816f6cbmed.jpg

c913f40ec8bc1716med.jpg

3741ce40c53ef4a4med.jpg

czerwone diody:

bbcfaeaa08518e54med.jpg

c91d9fa5de728e61med.jpg

i dzisiejszy mod :decayed::kox: :

238e089e713e8b1cmed.jpg

b40c252eaebd0d60med.jpg

głośniki 16cm zalozone :) przod gra o niebo lepiej,olej zmieniony, w piatek wycinka kata i czyszczenie ostatniego wydechu :wink4: po niedzieli gazowanie :kwasny: ;(

Opublikowano

głośniki 16cm zalozone :)

masz jakieś foty dystansów?

Opublikowano

:decayed: zagazuje Ci ja jeszcze nawet :kox:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 23:43_________________________________________________dobra panyyyy :naughty: ide spac :decayed: jutro żeźba :kox:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 23:44_________________________________________________panyyy a tak wyglada srodek :wink4:

fe557112d36655ebmed.jpg

c790982ae56595efmed.jpg

c4cf21cac816f6cbmed.jpg

c913f40ec8bc1716med.jpg

3741ce40c53ef4a4med.jpg

czerwone diody:

bbcfaeaa08518e54med.jpg

c91d9fa5de728e61med.jpg

i dzisiejszy mod :decayed::kox: :

238e089e713e8b1cmed.jpg

b40c252eaebd0d60med.jpg

głośniki 16cm zalozone :) przod gra o niebo lepiej,olej zmieniony, w piatek wycinka kata i czyszczenie ostatniego wydechu :wink4: po niedzieli gazowanie :kwasny: ;(

fajnie swiecą te diody, w sobotę kupię sobie materiały i od poniedziałku rezam ostro :kox: