Opublikowano 3 Kwietnia 201016 l Zmiany jakie planujesz na pewno na + kiera i fis w środku zrobi robotę no i felga z zewnątrz poprawi wygląd. Auto od razu młodsze o 2-3 lata
Opublikowano 22 Maja 201016 l Autor niunka nareszcie dorobila sie alu padlo na 16" no ale kit nic na to nie poradze lepsze to niz kolpak do tego jeszcze podloketnik i czekam na nowe dekory mysle ze w nastepnym tyg juz beda i oswietlenie wnetrza w ledach:
Opublikowano 22 Maja 201016 l czeka mnie malowanie dokladek w kolor dowiadywales sie jaki koszt farby?? rozumiem, ze po numerze dobierasz?
Opublikowano 22 Maja 201016 l padlo na 16" no ale kit nic na to nie poradze autko rodziców ? ale luzik , jak już będzie Twoje , to wrzucisz jakieś ładne 17" i będzie pięknie
Opublikowano 23 Maja 201016 l Autor padlo na 16" no ale kit nic na to nie poradze autko rodziców ? ale luzik , jak już będzie Twoje , to wrzucisz jakieś ładne 17" i będzie pięknie no rodzicow narazie mam 16lat wiec powoli do przodu mysle ze za 2 lata na 18stke bedzie albo zmiana feli albo auta na ladnego polifta jakies 1,9 TDI albo 2,8 [br]Dopisany: 23 Maj 2010, 11:31_________________________________________________ czeka mnie malowanie dokladek w kolor dowiadywales sie jaki koszt farby?? rozumiem, ze po numerze dobierasz? farbe mam dorabiana po numerze i placilem z tego co pamietam 115zl za 1l + do tego bezbarwny podklad i uelastyczniacz [br]Dopisany: 23 Maj 2010, 11:33_________________________________________________ daj link do tych ledow no i szkoda ze 16 !! kup sobie poprostu zarówki ledowe 1szt. rurkowa 2sztuki postojowek na wcisk i 2 szt.zarowek tez postojowych tylko ze nie na wcisk tylko wkrecane. z tymi ostatnimi jest tak ze bedziesz je musial rozlutowac i zmienic biegunowosc bo w Audi oswietlenie sterowane jest minusem ale spokojnie dasz sobie rade a warto zmienic bo naprawde fajnie to wyglada nie wiem czy ktos zauwazyl ale te czerwone diody tez sam robilem za***iście oswietla to tunel i galke od biegow [br]Dopisany: 23 Maj 2010, 11:37_________________________________________________Mysle ze niedlugo do auta zawita nowa kiera no i oczywiscie xenio w domu lezy jeszcze tylni zderzak z polifta(czeka na malowanie)...teraz tylko poluje na ladne kubelki
Opublikowano 3 Czerwca 201016 l Autor http://www.fotosik.pl/video/353ec458cd60574b.html maly filmik pokazujacy jak w OOOO gra moze szalu nie ma i filmik nie oddaje tego co tak naprawde sie w aucie dzieje trzesie sie wszystko tylna polke musze wygluszyc bo bardzo dudni i bardzo to wkurza czeka mnie jeszcze zmiana glosnikow z przodu na PB tylko zastanawiam sie jeszcze dokladnie nad modelem
Opublikowano 6 Czerwca 201016 l szkoda że 16", ja się przymierzam do 17" avus lub jakieś inne mają być czarne :>
Opublikowano 6 Lipca 201016 l Autor szkoda że 16", ja się przymierzam do 17" avus lub jakieś inne mają być czarne :> narazie zostanie 16" ale mysle ze za rok bedzie zmiana dziś zalozylem xenony 6K barwa ladna teraz audiczka czeka na male malowanko i lekkie poprawki co bedzie sie dzialo dalej nie wiem czas pokaże [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 20:32_________________________________________________dzis polecialy chromy wokol szyb teraz jest o niebo lepiej mala fota strzelona na szybko
Opublikowano 6 Lipca 201016 l szkoda że 16", ja się przymierzam do 17" avus lub jakieś inne mają być czarne :> narazie zostanie 16" ale mysle ze za rok bedzie zmiana dziś zalozylem xenony 6K barwa ladna teraz audiczka czeka na male malowanko i lekkie poprawki co bedzie sie dzialo dalej nie wiem czas pokaże [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 20:32_________________________________________________dzis polecialy chromy wokol szyb teraz jest o niebo lepiej mala fota strzelona na szybko Robi się naprawdę ładnie
Opublikowano 6 Lipca 201016 l Autor powoli do przodu jak myslcie na jaki kolor mlowac lustra i zaciski od hebli??
Opublikowano 6 Lipca 201016 l powoli do przodu jak myslcie na jaki kolor mlowac lustra i zaciski od hebli?? zółty lub seledynowy róz
Opublikowano 15 Lipca 201016 l Autor zaciski mam zółte i chyba je tylko poprawie [br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 11:10_________________________________________________dzis nareszcie podlokietnik zostal zamontowany jeszcze bede male poprawki do dobrze nie dolega to tunelu z polifta auto nareszcie doczekalo sie prania srodka, wyciagajac fotel zauwazylem 2 kostki jedna czerwona druga zolta, od czego jest ta zolta? od poduszek? bo nimy powinienem miec 2 a caly czas wyskakuje mi blad poduszki powietrznej lewej bocznej, czyli napewno nie chodzi o poduszke kierowcy tak? bo z tego co pamietam raz mialem blad poduszki lewej przedniej i to tyczylo sie poduszki w kierownicy czyzbym w audi mial 4 poduchy? dodam ze na fotelach nie ma nigdzie napisu airbag
Opublikowano 15 Lipca 201016 l żółta jest od poduch w fotelach , czyli wcześniej musiałeś mieć inne fotele , a w czerwonej siedzą kable od sterowania elektrycznego i kontroli pasów, ale ty masz tylko pin od kontroli pasów, wiec kiedyś były inne fotele w tym audi.
Opublikowano 15 Lipca 201016 l żółta jest od poduch w fotelach , czyli wcześniej musiałeś mieć inne fotele , a w czerwonej siedzą kable od sterowania elektrycznego i kontroli pasów, ale ty masz tylko pin od kontroli pasów, wiec kiedyś były inne fotele w tym audi. zolta steruje zaplonnikami poduszek w fotelach, czerwona wtyczka z brazowym kablem to tzw "masa" [br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 19:25_________________________________________________ żółta jest od poduch w fotelach , czyli wcześniej musiałeś mieć inne fotele , a w czerwonej siedzą kable od sterowania elektrycznego i kontroli pasów, ale ty masz tylko pin od kontroli pasów, wiec kiedyś były inne fotele w tym audi. zolta steruje zaplonnikami poduszek w fotelach, czerwona wtyczka z brazowym kablem to tzw "masa" tak jak napisal mysliwiec,powinienes miec fotele z poduchami zapraszam do dzialu sprzedam
Opublikowano 16 Lipca 201016 l Autor na zime beda kubly to mnie pocieszyliscie [br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 22:04_________________________________________________pranie ukonczone nareszcze czysto i pachnaco
Opublikowano 16 Lipca 201016 l Bardzo ładny kolor ale nie zazdroszczę mam taki sam hehehe zapraszam do siebie zmiany naprawdę pozytywne. powodzenia w dalszych modach
Opublikowano 17 Lipca 201016 l Autor tak to mniej wiecej wyglada szalu nie ma ale wazne ze jest czysto teraz pora na zmiane kiery i radia bo to bardzo mnie razi swoim srebnym kolorkiem