Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] [ALL B5] A4 by Cypis :)postojówki US str.65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

a moim zdaniem te brewki są :kox: mi się podobają, a w tym kolorze to naprawdę dobrze. Ale kwestia gustu. ja bym ich nie wyrzuał. Do tego gleba i ładna felga i super autko. pozdrawiam właśiciela :hi:

zobaczymy :) narazie brwi zostaja :decayed: [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 14:37_________________________________________________kozystajac z wolnej niedzieli usunalem brewki :kox::naughty:

i znowu male porownanie :decayed:

przed

eb614e1122f1d594med.jpg

po

4fe0b7924720a880med.jpg

Opublikowano

No i teraz elegancko :good: Fajny kolor masz tej a4 zawsze taki chcialem mieć :)

Opublikowano
  • Autor

No i teraz elegancko :good: Fajny kolor masz tej a4 zawsze taki chcialem mieć :)

dzieki :wink4: tez mi sie podoba :decayed: na wiosne jakies alu musze wyhaczyc ladne :tongue4: 16' albo 17' :rolleyes:

Opublikowano

S.L.I.C.Z.N.I.E :gwizdanie:

A na wiosne tylko 17' !!!!!!

Opublikowano
  • Autor

wlasnie nie wiem jak to bedzie z tym alu :embarrassed: mysle nad ori 16' :)

Opublikowano

Ale dlaczego 16' ????

ja tez pierwszy raz jak sie przezucalem z 15 na 17 mialem dylemat i stracha siedzialem na forum jak wsciekly czytalem opinie ,a na dzien dzisiejszy wiem ze 15 zaloze tylko na zime a na lato zawsze 17' :good:

Opublikowano

Ale dlaczego 16' ????

ja tez pierwszy raz jak sie przezucalem z 15 na 17 mialem dylemat i stracha siedzialem na forum jak wsciekly czytalem opinie ,a na dzien dzisiejszy wiem ze 15 zaloze tylko na zime a na lato zawsze 17' :good:

Ja tak samo :good:

W sumie na początku to chciałem felgi 15 na lato :polew:

Wywaliłbym też kołpaki bo kołpaki to :sick3:

Opublikowano

jak kupilem swoja tez stala na kolpakach i od tamtej pory po dzis dzien kolpakow juz niezakladam :polew:

Opublikowano
  • Autor

za maly motorek mam na 17' boje sie ze bedzie smok pod maska i pod noga slimak :decayed:

Opublikowano

Przestan !!!!!!!!!!!!!

Co ty tam gadasz ,zakladaj a na wiosne napiszesz na forum ze to byl najlepszy z dotychczasowych wyborow :polew:[br]Dopisany: 14 Luty 2010, 14:08_________________________________________________Zobacz miales pakiet chrom :sick3:

Posluchales kolegow z forum i co twoja audiczka nabrala uroku !!!!

Wiec nie gadaj tylko zbieraj kasiorke na 17 jak tak dalej to zima bedzie do kwietnia wiec masz czas :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Przestan !!!!!!!!!!!!!

Co ty tam gadasz ,zakladaj a na wiosne napiszesz na forum ze to byl najlepszy z dotychczasowych wyborow :polew:

no dobra zobaczymy :tongue4: jak narazie moim najlepszym wyborem bylo zalozenie normalnego grila i tylnich lamp :polew::kox:

Opublikowano

Za co dla ciebie :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

zobaczymy co na wiosne kupie :decayed: napewno sie pochwale :decayed:

Opublikowano

Wcześniej było źle... :thumbdown:, a teraz wygląda bardzo dobrze :> :naughty:. Kilka zmian i już :audi: inaczej wygląda :).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wcześniej było źle... :thumbdown:, a teraz wygląda bardzo dobrze :> :naughty:. Kilka zmian i już :audi: inaczej wygląda :).

no oczywiscie :> ale na tym sie to nie skonczy :tongue4:[br]Dopisany: 15 Luty 2010, 07:58_________________________________________________60c1dd5735fb5b22med.jpg

Maly pic na wode foto montaż :decayed: niuńka na OZ 17' :kox:

Opublikowano

no prosze jaka pozytywna zmiana o niebo lepiej teraz kozak :D tak dalej w tym kierunku !

Opublikowano

Scenka opada :good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

korzystając z piekniej soboty wypolerowalem auto :decayed: a oto efekt:

ef7c7236f778ba3emed.jpg

862701c9dd701822med.jpg

a43fc6b5f4699cf3med.jpg

d16dc183b91cba78med.jpg

206da931291d764emed.jpg

d49092e0389740b9med.jpg

mysle ze na dniach zawita alu :decayed:

Opublikowano

Podoba mi się ten kolor auta. Jak je polerowałeś to mogłeś przy okazji ten chrom na metry zerwać.

Nie baw się w 16, jeśli alufelgi to tylko 17 :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Podoba mi się ten kolor auta. Jak je polerowałeś to mogłeś przy okazji ten chrom na metry zerwać.

Nie baw się w 16, jeśli alufelgi to tylko 17 :naughty:

wlasnie mysle nad ori 17 lub jakies OZ :wink4: zobaczymy co bedzie mysle tez nad zmiana kiery i o FISie zobaczymy na co fundusze pozwola. za jakis miesiac czeka mnie malowanie dokladek w kolor i calego tylnego zderzaka(ten jest pekniety a zakupilem juz z polifta :wink4: ) no i narazie tyle :)