Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] [ALL B5] A4 by Cypis :)postojówki US str.65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Replik niebierz !!! Chłam JA kupiłem ori za 115zl !!!

Strzelał z tego nie będzie, a wygląda naprawdę ładnie :) 115 zł? chyba za sztukę..

Nie za komplet ;)http://allegro.pl/dekielki-audi-komplet-i1604471922.html

to pokaz mi teraz aukcje gdzie dostane za 115zł komplet ;) musiałeś trafić niezła okazje, bo szukałem 2 miesiące i komplety były tylko >200zł.

Opublikowano
  • Autor

narazie mi sie nie spieszy bo i tak nie zaloze felg :)grn za***ista masz maszynke :good: modzisz coś w silniku? ja u siebie teraz z B4 zaczynam pierwsze mody tez w 1Z :good:

Opublikowano

kupiłeś 18"? Załóż i mów czy te 101 koni wogóle się jakoś toczy bo już miałem po felgi 17' jechać wczoraj ale w głowie ciągle siedzą mi 18 i nie pojechałem :rolleyes::decayed:

Opublikowano

i tak to nie jedzie jakoś za specjalnie, także ja jakbym miał 1.6 to bym wkładał nawet i 19 cali :)

Opublikowano

ja wczoraj napompowałem opony bo miałem spore braki i jakby 50 koni przybyło :decayed:

Opublikowano

też muszę spróbować :naughty:

Opublikowano
  • Autor

tak mam 18 :decayed: malo z tego kupiłem B4 :decayed: mało z tego zrobilem w B5 swapa na 5 śrub mało z tego 18 wsadze do B4 :good: mamuśka z tatuśkiem niech sie bujaja na 16 i kozie :decayed:

Opublikowano

narazie mi sie nie spieszy bo i tak nie zaloze felg :)grn za***ista masz maszynke :good: modzisz coś w silniku? ja u siebie teraz z B4 zaczynam pierwsze mody tez w 1Z :good:

dzięki ;)

wg mnie nie ma sensu modzenia czegoś w silniku, z gówna bata nie ukręcę, lepszym rozwiązaniem było by sprzedanie i zakup 1.8t :> (co planowałem ale narazie mi przeszło:P)

Opublikowano

ja wczoraj napompowałem opony bo miałem spore braki i jakby 50 koni przybyło :decayed:

:polew: :polew: :polew: no nie powiem...czuc roznice, jak sie plompnie te co najmniej 0.5 atm, co nie :naughty:

Opublikowano

Ja to nie wiem czy przez rozwaloną plecionkę sonda dawała inne dawki czy to tylko zasługa tych opon :gwizdanie: Ale porównując to wcześniej to padło "jeździło" jakby miało 19" założone :decayed:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Żyje to padło jeszcze? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

żyje żyje i ma sie dobrze :wink4: wakacje pochłonęła mi B4 juz niedlugo sie pochwale :good: powiem tylko tyle 94r 1,9tdi 1Z, wtrysk 216, w tamtym tyg odebrana od lakiernika :good:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

żyje żyje i ma sie dobrze :wink4: wakacje pochłonęła mi B4 juz niedlugo sie pochwale :good: powiem tylko tyle 94r 1,9tdi 1Z, wtrysk 216, w tamtym tyg odebrana od lakiernika :good:

wojciu i jak ten nowy projekt?

pisze bo mam też pytanko widze że masz postoje US, chciałbym u siebie wyrezać tylko nie wiem co z ringiem robić, zostawić po jednej zarowce, zostawić jeden pełny koło mijania czy w ogóle zostawić ringi i do robic US... zerknij podpowiedz...

pozdr.

Furke masz naprawdę kox, zawsze chętnie podglądam bliźniacze ADP :shocked:

Opublikowano
  • Autor

nowy projekt powoli sie kręci :kox: mistrzu jakie ty masz wkoncu te lampy bo widze ze masz na fotkach i endzel ejsy i polifty :gwizdanie:

Opublikowano

nowy projekt powoli sie kręci :kox: mistrzu jakie ty masz wkoncu te lampy bo widze ze masz na fotkach i endzel ejsy i polifty :gwizdanie:

Wojciu ja miałem ringi od Sonara ale dawno się ich pozbyłem.

Mam ringi DEPO/FK te srebrne z kierunkami od S4. Takie mam aktualnie i nie chce ich zmieniać i nie wiem właśnie jak je sprzęgnąć z Us... Poliftów nie miałem nigdy... :tongue4:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

zobacz jak bedzie to wygladac z ringami i bez :cool1: i juz wszytsko bedziesz wiedzial, zapodaj fotki na forum i sie zobaczy jak lepiej wyglada

---------- Post dopisany 24-06-2012 at 19:24 ---------- Poprzedni post napisany 23-01-2012 at 07:42 ----------

wątek do zamkniecia ;) auto jezdzi nadal u mnie tzn jezdza rodzice:) ja obecnie kupilem a4 b5 po lifcie temata zalozony takze tego:D

---------- Post dopisany 01-07-2012 at 13:48 ---------- Poprzedni post napisany 24-06-2012 at 19:24 ----------

zapraszam tu:D http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/audi-a4-1-9tdi-trumiana-snierzynka-239328/#post2928613