Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] [ALL B5] A4 by Cypis :)postojówki US str.65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Kolego SoMeS z tego co wiem to twoje auto na poczatku wygladalo tez "wies spiewa wies tanczy" :> bez obrazy

to zobacz jak wygląda teraz :cool1:

dlatego właśnie Ci tu piszę żebyś unikał ładowania hajsu w taki syf jak lepiej poskładać i zrobić coś sensownego...

no i wlasnie auto normalnieje na wiosne zapodam alu 16" wiekszych nie bo za maly silnik, na 1.6 mysle ze 16" beda najlepsze,

kolo wakacji mam zamiar zalozyc kierownice S4 i moze zapodam skore w srodku... powoli... narazie zbieram kase :>

Opublikowano

no i twoje mody idą w dobry kierunku... :good:

jeśli chodzi o felgi to ja mam u siebie 16" i jestem zadowolony chyba najlepszy wybór przy ori zawiasie i naszych drogach

Opublikowano

Wojciu coś Ci pokażę :naughty:

6970a0443f53c95e.jpg

i powiedz mi czy się da? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Wojciu coś Ci pokażę :naughty:

6970a0443f53c95e.jpg

i powiedz mi czy się da? :decayed:

pewnie ze sie da :tongue4: ile robiles?? i co tez byl chrom na metry :kox:

Jak to się mówi człowiek uczy się na błędach :cool1:

Opublikowano

co ile robiłem?

uczy się na błędach uczy.. gorzej jak tego nie robi... i po to właśnie Cię próbuję uświadomić

Opublikowano
  • Autor

jak dlugo poprawiales A4 :wink4: wiem, dzieki wszystkim a w szczegolnosci Tobie SoMeS za uswiadomienie mnie ze chrom na metry, beznadziejne lampy i inne zbedne wydatki nie poprawia wygladu auta, a tylko go zepsuja... teraz ogladalem foty audi jak wygladala zaraz po zakupie i bardziej mi sie podoba w starej wersji niz teraz :good: naprawde wielkie dzieki chlopaki :good: mysle ze teraz lepiej zadbam o swoj samochod i juz go tak nie oszpece :good::wink4:

Opublikowano

jak dlugo poprawiales A4 :wink4: wiem, dzieki wszystkim a w szczegolnosci Tobie SoMeS za uswiadomienie mnie ze chrom na metry, beznadziejne lampy i inne zbedne wydatki nie poprawia wygladu auta, a tylko go zepsuja... teraz ogladalem foty audi jak wygladala zaraz po zakupie i bardziej mi sie podoba w starej wersji niz teraz :good: naprawde wielkie dzieki chlopaki :good: mysle ze teraz lepiej zadbam o swoj samochod i juz go tak nie oszpece :good::wink4:

nie ma sprawy po to tu jesteśmy :wink4:

i zawsze lepiej zapytać zanim się coś kupi bo na tym forum przerabialiśmy już wszystko :good:

Opublikowano
  • Autor

czyli kiera S4,FIS,ori chrom nad drzwiami(albo jego brak),xenon 6000K, gril i tylne lampy beda dobrym zakupem :wink4: jak na poczatek?

Opublikowano

czyli kiera S4,FIS,ori chrom nad drzwiami(albo jego brak),xenon 6000K, gril i tylne lampy beda dobrym zakupem :wink4: jak na poczatek?

jak najbardziej :wink4:

ori chrom sobie daruj szkoda kasy a ten zerwij :good:

Opublikowano

jak najbardziej :wink4:

ori chrom sobie daruj szkoda kasy a ten zerwij :good:

zobaczymy jak sie bedzie to zrywac :) a lusterko prawe jak kupie duze to malowac w kolor nadwozia czy oba w chrom?? bo mam farbe chromowa i nie wiem jak zrobic

kiepsko to może wyjść... chrom na lusterkach jest dobry jak nie ma go nigdzie indziej

Opublikowano
  • Autor

lusterka beda tylko w chromie nic wiecej :) a ten "chrom" nad drzwiami poleci zaraz jak tylko sie ociepli... teraz za zimno jest i nie wiem jak to wyjdzie...poki co niech bedzie a pozniej sie zerwie

Opublikowano

wojciu0308 widzisz sluchaj sie SmS-a :D on sie zna widzisz jak reznol auto to podobno ma jedno z najbrzydszych na gliwicach :P

Opublikowano
  • Autor

wojciu0308 widzisz sluchaj sie SmS-a :D on sie zna widzisz jak reznol auto to podobno ma jedno z najbrzydszych na gliwicach :P

:hi: mi sie podoba ale ja tak w swoje kasy ladowac nie bede :) wole miec serie... :wink4: no moze jakies rezania zrobie ale nie wielkie :decayed:

Opublikowano

:hi: mi sie podoba ale ja tak w swoje kasy ladowac nie bede :) wole miec serie... :wink4: no moze jakies rezania zrobie ale nie wielkie :decayed:

Zobaczymy :gwizdanie: jak się zacznie to nie można przestać. Ja na początku to nawet o alufelgach nie myślałem. Podobały mi się moje kołpaki :embarrassed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Zobaczymy :gwizdanie: jak się zacznie to nie można przestać. Ja na początku to nawet o alufelgach nie myślałem. Podobały mi się moje kołpaki :embarrassed:

nie no aluski sa na 1 miejscu... :)jak tylko wiosna nadejdzie to zaloze...koniecznie :)[br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 13:18_________________________________________________od jutra zaczynaja sie zmiany :decayed: wkoncu :decayed: jutro jade po gril z II lifta, tylne lampy tez i przy okazji zderzak :decayed: troche ostatnio slisko bylo i go troche polamalo :wink4: zderzak tez z II lifta :naughty: brewki dzis spadly przy otwieraniu maski :naughty::decayed: (jeden problem mniej) :wink4: jutro sie pochwale wynikami pracy :gwizdanie: :)[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 17:49_________________________________________________tak jak obiecalem :) skonczylem prace :decayed:

a o to wyniki :decayed:

Przed:

23cd2928ca9dd993med.jpg

Po:

dfd43ea828c4c78amed.jpg

Przed:

eb614e1122f1d594med.jpg

Po:

1e21b39b4eeba4f5med.jpg

Opublikowano

oo widze wojciu0308, że Tobie chrom tez nie pasował :kox:

Super zmiany :good:

Opublikowano
  • Autor

oo widze wojciu0308, że Tobie chrom tez nie pasował :kox:

Super zmiany :good:

troszke wadzil ale juz jest ok :tongue4:

Opublikowano

He he a "płaczki" na swoim miejscu :gwizdanie: :>

Opublikowano
  • Autor

He he a "płaczki" na swoim miejscu :gwizdanie: :>

lekkie slady mi zostaja :confused4: ale jak sie zrobi troszke cieplej to poprawie i je wywale :decayed:

Opublikowano

a moim zdaniem te brewki są :kox: mi się podobają, a w tym kolorze to naprawdę dobrze. Ale kwestia gustu. ja bym ich nie wyrzuał. Do tego gleba i ładna felga i super autko. pozdrawiam właśiciela :hi: