Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] [ALL B5] A4 by Cypis :)postojówki US str.65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak bede to bede pamietac :good: narazie nie wiem czy dla mnie cos bedzie czy nie :decayed: dobra ide do roboty :wallbash: 3m sie Mistrzu :wink4:

co tam działsz?

Opublikowano
  • Autor

u szfagra stoly skrecam :decayed: teraz ma zapierdziel przed swietami to sie troche dorobi na nowe mody :wink4:

Opublikowano

u szfagra stoly skrecam :decayed: teraz ma zapierdziel przed swietami to sie troche dorobi na nowe mody :wink4:

no to działaj, powodzenia w modach życzę :hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

nawzajem :good: dobra spadam,bedziemy w kontakcie :good:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 19:45_________________________________________________No i stało sie :decayed: ogłaszam że Audi idzie do sprzedania :polew::wink4:

zdjcie0003h.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

nawzajem :good: dobra spadam,bedziemy w kontakcie :good:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 19:45_________________________________________________No i stało sie :decayed: ogłaszam że Audi idzie do sprzedania :polew::wink4:

zdjcie0003h.jpg

Uploaded with ImageShack.us

powyżej 200000 się juz nie sprzedają, bo to magiczna bariera, wojciu, wycziłem na allegro za***iste lampki do podświetlania klamek :naughty:

Opublikowano
  • Autor

poprosze link :decayed:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 20:29_________________________________________________zapomnialem dodac :decayed: na wiosne badam rynek i sprzedaje klamota ;( ale :kox: szukam 1,9TDi :kox: podobno w B5 wychodzily AWX prawda to? :kox:

Opublikowano

podobno w B5 wychodzily AWX prawda to? :kox:

wątpię :rolleyes:

Opublikowano

podobno w B5 wychodzily AWX prawda to? :kox:

wątpię :rolleyes:

ne prawda, największym motorkiem była 115KM, oczywiście w dieslu :wink4:

Szukaj jakiegoś AHH, poddatnego na mody, albo czegoś po pieniadzach i w miedzyczasie silnika awx/avf :good:

Opublikowano
  • Autor

ogolny plan to polift :good: najlepiej w dieslu :wink4: oczywiscie 1,8T i 2,8 tez nie pogardze :naughty: slepy daj link :)

Opublikowano

ogolny plan to polift :good: najlepiej w dieslu :wink4: oczywiscie 1,8T i 2,8 tez nie pogardze :naughty: slepy daj link :)

nie mogę teraz tego znaleźć :wallbash:, to były chyba ori od a4 od a6 :mysli:, jak znajdę to Ci go wkleje :good:

Opublikowano
  • Autor

B6 tez ma ori podswielane :good: a jak nie sprzedam zielonka to raczej bede swapowac 1,8T raczej bedzie wystarczajace i da sie cos zmodzic bo w wieksze motory sie nie bede bawic... za duze koszty. Obecnie grzebe środek :)

Opublikowano

B6 tez ma ori podswielane :good: a jak nie sprzedam zielonka to raczej bede swapowac 1,8T raczej bedzie wystarczajace i da sie cos zmodzic bo w wieksze motory sie nie bede bawic... za duze koszty. Obecnie grzebe środek :)

ja też, właśnie walczę z wiązką do podgrzewanych siedzeń :naughty:

Opublikowano
  • Autor

do jutra zmontujesz :decayed: u mnie obecnie pass czekam na troszke wolnego i kaske znowu sie cos dokupi i dalej montujemy, gałki z polifta szukam :gwizdanie: aaa i babcia szyje mi mieszek ten od galki z czarnej alcantary :kox:

Opublikowano

do jutra zmontujesz :decayed: u mnie obecnie pass czekam na troszke wolnego i kaske znowu sie cos dokupi i dalej montujemy, gałki z polifta szukam :gwizdanie: aaa i babcia szyje mi mieszek ten od galki z czarnej alcantary :kox:

no to groobo :wink4:, ja narazie ogarniam wtyczki, i jak zdąże jutro, to dopasuje długości, i powinienem ją położyć w aucie, no i jeden kubełek wskoczy :decayed:, a bedziesz coś jeszcze robił w alcantarze czy tylko mieszek?

Opublikowano
  • Autor

dekory bede robic w czarnej... i pozniej podsufitowka :good:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 21:21_________________________________________________slepy jak mowisz z zółta nicia szyc ta alcantare?

Opublikowano

dekory bede robic w czarnej... i pozniej podsufitowka :good:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 21:21_________________________________________________slepy jak mowisz z zółta nicia szyc ta alcantare?

zrób z czarną nicią :wink4:, bo jak nie bedziesz miał nic innego zółtego to bedzie wyglądać z doopy, u mnie dekory wpadną żółte, i powinno być cacy, a jak zrobisz dekory czarne, to średnio to bedzie pasić, chyba że sufit w zółtej alkantarze :naughty:

Opublikowano
  • Autor

nie no zółtej nie zrobie :) ma być czarna a co do żółtego to oczywiscie kiera bedzie pikowana z żółta i moze coś z podlokietnikiem albo gałka zmodze[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 21:47_________________________________________________jakim klejem kleić alcantare?[br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 21:54_________________________________________________jak wam sie wydaje zamienic 2 lifta na takie lampy? http://allegro.pl/lampy-led-diodowe-tyl-do-a4-b5-i1374134198.html

Opublikowano

neeee :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

neee to neee :tongue4: fifty fifty za polifty :gwizdanie: