Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] [ALL B5] A4 by Cypis :)postojówki US str.65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

za 100zl z lampkami :naughty:

skąd żeś to dorwał :slina:, dobra kasa :naughty:

rozbity polift na szrocie :wink4: niestety ma niebieski srodek :confused4: zastanowie sie jeszcze moze nad tunelem srodkowym ale bede go musial malowac i nie wiem czy to nie bedzie :sick3: wygladac[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:07_________________________________________________slepy jak mowsz oswietlenie na nogi w bialych ledach czy w czerwonych? :mysli:

tylko białe :evil:

tez tak myslalem :kox:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:17_________________________________________________jeszcze zderzak z polifta musze wkoncu pomalowac :embarrassed: bo go maluje i maluje :tongue4: i końcowki od wydechu poprawic albo zmienic :evil:

Opublikowano

tylko jakbym teraz robił u siebie to bym chyba zastosował ciepły Biały :wink4:, ja mam zimny, i naprwdę robi wrażenie zimnego :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

do cieplego znowu musial bym kupowac nowe zarowki do podsufitowki i itd :confused4:

Opublikowano

Wojciu ja u siebie też malowałem tunel i nie ma tragedi

Opublikowano
  • Autor

no to chyba tunel tez kupie :decayed:

Opublikowano

a Ty nie masz tunelu z polifta? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

o tamtym co mowilem to mi spier**** :wallbash: wahałem sie z kupnem o dzien za dlugo :wallbash:

Opublikowano

ja kupiłem ogólnie tunel i podłokietnik z paska bo akurat była okazja ale wszystko na orginał zero zamienników

Opublikowano

o tamtym co mowilem to mi spier**** :wallbash: wahałem sie z kupnem o dzien za dlugo :wallbash:

a no to tak jak ja :decayed:, dużo rzeczy mi już tak sperdoliło :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja kupiłem ogólnie tunel i podłokietnik z paska bo akurat była okazja ale wszystko na orginał zero zamienników

juz ktos na forum tez zakladal z paska :wink4:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:29_________________________________________________

od dziś mniej myslenia wiecej zakupów :decayed:

Opublikowano

Wujciu rób tak jak ja to robię wchodzę na alledrogo.pl raz na jakiś czas i zawsze znajduję jakąś okazję :D aluski kosztowały mnie 1000zł z oponami drugi 1000zł dałem za tapicerkę wraz z podłokietnikiem i tunelem środkowym za radio dvd dałem 500zł :P już nie wspomnę że 2 wzmacniacze i 2 tuby dostałem za darmo :D

Opublikowano

juz ktos na forum tez zakladal z paska :wink4:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:29_________________________________________________

dokładnie :decayed:, lampka przód już prawie jest, jescze tylko tył, i można się brać za sufit :decayed:

Opublikowano
  • Autor

dokładnie :decayed:, lampka przód już prawie jest, jescze tylko tył, i można się brać za sufit :decayed:

ja po nowym roku bede robic :naughty: jutro sylwester... :naughty: wczoraj mialem 18stke u kumpla :kox: i chyba noge zlamalem jak wracalem do domu :wallbash: dziś poprawiny :evil::polew:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:35_________________________________________________

Wujciu rób tak jak ja to robię wchodzę na alledrogo.pl raz na jakiś czas i zawsze znajduję jakąś okazję :D aluski kosztowały mnie 1000zł z oponami drugi 1000zł dałem za tapicerkę wraz z podłokietnikiem i tunelem środkowym za radio dvd dałem 500zł :P już nie wspomnę że 2 wzmacniacze i 2 tuby dostałem za darmo :D

chyba tak zaczne robic :decayed: ostatnio jeszcze spier**** mi czarne kubelki welurowe za 300zl z przesylka :wallbash: a teraz jeszcze ten tunel... koniec z zastanawianiem sie :evil:

Opublikowano

jak jest okazja to nie zastanawiaj się tylko bierz :cool1: ale przede mną teraz najgorsze FIS i kiera od esy

Opublikowano

jak jest okazja to nie zastanawiaj się tylko bierz :cool1: ale przede mną teraz najgorsze FIS i kiera od esy

kiere od esy miałem w bardzo dobrych pieniądzach, wisiała chyba 2 tygodnie na forum :gwizdanie:

Opublikowano

i czemu się nie odzywałeś ja pytam czemu ? :D w sumie moja wina nie zaglądam do tych zakładek :hi:

Opublikowano
  • Autor

to to jest pikus :evil: u mnie swap to bedzie jazda :evil:

Opublikowano

jeżeli nie masz zaufanego mechaniora to swap się nie opłaca ja chciałem u siebie robić na 1.8T ale mi wybił znajomy mechanik to z głowy

Opublikowano
  • Autor

jeżeli nie masz zaufanego mechaniora to swap się nie opłaca ja chciałem u siebie robić na 1.8T ale mi wybił znajomy mechanik to z głowy

mam tate mechaniora i swapa bede robic sam :evil: elektryka i itd to pikus :naughty: cala zaloga na warsztacie jest od tego :naughty:

Opublikowano

mam tate mechaniora i swapa bede robic sam :evil: elektryka i itd to pikus :naughty: cala zaloga na warsztacie jest od tego :naughty:

dobra nie było tematu hehe :gwizdanie: