Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] [ALL B5] A4 by Cypis :)postojówki US str.65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziekowac :tongue4:

bierz bo cenka nie licha :wink4: a srodek sie ozywi sporo :wink4:, u mnie juz prawie komplet, podswietlenie zrobione, kiera juz sie obszywa, fotele podgrzewane, też :wink4:, także myślę że przez zimę ogarnę środek na gotowo :decayed:, a ty co zostawiasz zielonego, bo coś myślałeś o zmianie :naughty:

Opublikowano

jezeli nic sie nie zmieni to moze na wakacje wpadnie jakies 1,8TQ więc nie licho :tongue4: póki co zielona dostaje zastrzyk kubełków(czekaja na wypranie) listwy pojda w czarny carbon,zmieniłem radio, glosniki z przodu PB narazie bez pieca, gałka z polifta tez juz czeka :wink4: podświetlenie na nogi na tył tez czeka na wolny czas... Klamki obklejone na czarno :good: na wiosne malowanie hebli na seledynowo razem z haczkiem no i zmiana alu na 17" :good: jak wpadnie 1,8TQ to wyzej wymienione graty trafia do nowej fury :decayed: łacznie z lampami, zderzakiem z polifta i itd itp :decayed: brakuje mi tylko kiery, kratek i kasy :confused4::tongue4:

Opublikowano

jezeli nic sie nie zmieni to moze na wakacje wpadnie jakies 1,8TQ więc nie licho :tongue4: póki co zielona dostaje zastrzyk kubełków(czekaja na wypranie) listwy pojda w czarny carbon,zmieniłem radio, glosniki z przodu PB narazie bez pieca, gałka z polifta tez juz czeka :wink4: podświetlenie na nogi na tył tez czeka na wolny czas... Klamki obklejone na czarno :good: na wiosne malowanie hebli na seledynowo razem z haczkiem no i zmiana alu na 17" :good: jak wpadnie 1,8TQ to wyzej wymienione graty trafia do nowej fury :decayed: łacznie z lampami, zderzakiem z polifta i itd itp :decayed: brakuje mi tylko kiery, kratek i kasy :confused4::tongue4:

no to widzę że ładnie się porobiło :naughty:, ja mam nadzieje skończyć środek tak, żeby na wiosnę/lato zostało mechaniczne rezanko :evil:

Opublikowano

aaa... i mysle nad nowym modem :kox: na forum chyba jeszcze nikt nie ma takiergo bajeru :decayed: kit pochwale sie moze ktos tez cos podreza :decayed: a więc :kox: mysle o grzanych tylkach na tylnej kanapie :wink4: szukam byle jakich foteli w byle jakim stanie byle by mialy grzanie d*py :good:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 18:50_________________________________________________

no to widzę że ładnie się porobiło :naughty:, ja mam nadzieje skończyć środek tak, żeby na wiosnę/lato zostało mechaniczne rezanko :evil:

jak do wakacji ogarne srodek na maksa a inne audi mi sie nie trafi to... :decayed: SWAPen machen na 1,8T :decayed:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 18:51_________________________________________________zderzak tyl z polifta na dniach zawiśnie :wink4: ale póki co nie mam czasu nawet na zrobienie dobrych fot... :confused4: jeszcze aparat mi sie zepsół :confused4:

Opublikowano

aaa... i mysle nad nowym modem :kox: na forum chyba jeszcze nikt nie ma takiergo bajeru :decayed: kit pochwale sie moze ktos tez cos podreza :decayed: a więc :kox: mysle o grzanych tylkach na tylnej kanapie :wink4: szukam byle jakich foteli w byle jakim stanie byle by mialy grzanie d*py :good:

Qwerty, już o tym myśli :naughty:, ma nawet maty, tylko nie ma czasu założyć, też bym to zmachał, ale na co mi to jak na tylnich stołkach jeżdża tylko zakupy :polew:

Opublikowano

czyli moda dobrego mam w planach :kox: nie wiem gdzie przelaczniki wrzucic :naughty: albo z przodu w konsole tam razem z przelacznikami albo na tyl w popielniczke zrobic tam taka ładna zabudowe i tam przelaczniki wpasowac :decayed: i juz z tylu wiecej czerwieni :decayed:

Opublikowano

czyli moda dobrego mam w planach :kox: nie wiem gdzie przelaczniki wrzucic :naughty: albo z przodu w konsole tam razem z przelacznikami albo na tyl w popielniczke zrobic tam taka ładna zabudowe i tam przelaczniki wpasowac :decayed: i juz z tylu wiecej czerwieni :decayed:

w b6, są z tyłu przełączniki a między nimi zapalarka :decayed:

Opublikowano

slepy właśnie mnie natchnąłeś :kox: to jak robimy grzane d*py na tyle? :naughty:

Opublikowano

slepy właśnie mnie natchnąłeś :kox: to jak robimy grzane d*py na tyle? :naughty:

ja dopiero rezam na przodzie :decayed:, kupiłem maty, włożyłem już w kubełki, teraz musze je zawieźć do obszycia bo fotel kierowcy jest przetarty :wink4:, kostki już do mnie idą, włączniki też i rezam wiązkę, narazie muszę dokończyć to co zaplanowałem, no i zaczynam pomału przymiarki do zabudowy bagażnika :decayed:

Opublikowano

no to widze ze nasze mozgi pracuja podobnie :kox: u mnie tez jakas zabudowa bedzie ale narazie ogarniam srodek :decayed: myśle jeszcze nad pomarańczowa podsufitowka, kierka- pikowana z pomaranczowa nicia,gałka to samo ,reczny to samo :decayed: ale do tego to jeszcze daleka droga :wink4: na wiosne wkladam graty :naughty:

Opublikowano

no to widze ze nasze mozgi pracuja podobnie :kox: u mnie tez jakas zabudowa bedzie ale narazie ogarniam srodek :decayed: myśle jeszcze nad pomarańczowa podsufitowka, kierka- pikowana z pomaranczowa nicia,gałka to samo ,reczny to samo :decayed: ale do tego to jeszcze daleka droga :wink4: na wiosne wkladam graty :naughty:

moja kierka poszła juz do Raggamana, perfora lambo z zółtą nicią :decayed:, po świętach zamawiam materiał na dekory i sufit, sub leży już na biurku, wzmak przyjeżdza w piątek, na koniec stycznia planuje zakończyć zabawę ze środkiem :decayed:

Opublikowano

sufit jaki? :kox:

black :naughty:, razem ze słupkami :naughty:

Opublikowano
:mysli: to moze ja tez w black :kox: a myslałes nad obszyciu tych raczek co sa przy syficie w pikowanej z zółta nicia? :naughty:
Opublikowano

:mysli: to moze ja tez w black :kox: a myslałes nad obszyciu tych raczek co sa przy syficie w pikowanej z zółta nicia? :naughty:

to by było niezłe, muszę się do Raggamana odezwać w tej sprawie :naughty:, jak bede obszywał sufit, to odrazu zapodaje lampki od polifta :wink4:, a dekory w żółtą alcantarę :naughty:

Opublikowano

to druga podsufitowke kupujesz? :wink4: ja wiem cos bardzo bardzo dobrego :kox: jak gosc nie sprzeda to bedzie 2din z polifta caly komplet z kilimatronikiem za.... 3..zł :naughty: moze beda 2 komplety :naughty:

Opublikowano

to druga podsufitowke kupujesz? :wink4: ja wiem cos bardzo bardzo dobrego :kox: jak gosc nie sprzeda to bedzie 2din z polifta caly komplet z kilimatronikiem za.... 3..zł :naughty: moze beda 2 komplety :naughty:

nie bede rezał swoją, szkoda mi kasy na kupowanie nowej, to się odzywaj jak bedziesz miał 2din, choć narazie nie mam na to parcia, bo bez klimy, to co ja zrobię, pokrętła sobie zamontuje :wallbash:, lipa bedzie, 2 din dopiero po klimce, ale graty się sprzydadzą w dobrej cenie :good:

Opublikowano

jak bede to bede pamietac :good: narazie nie wiem czy dla mnie cos bedzie czy nie :decayed: dobra ide do roboty :wallbash: 3m sie Mistrzu :wink4: