Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] -=Srebrna z Czarnym Dachem=- STR.6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a mi się nie podobają ani jedne, ani drugie :cool1:

nic mnie to nie obchodzi :cool1:
Opublikowano
  • Autor

Radziu :good: masz rację te najbardziej do mnie pasują-->http://www.allegro.pl/item821325132_audi_a4_b5_lampy_tylne_led_black_red_fk_tuning.html

Już widzę ,że nie pasuja do mojego autka czyste pstrokate tylko lekko przyciemniane :rolleyes:

[br]Dopisany: 27 Listopad 2009, 15:07_________________________________________________Co sądzicie o tych xenonach ??? chcę je kupić->http://www.allegro.pl/item826875466_xenon_hid_slim_h1_h3_h4_h7_ksenon_made_in_germany.html[br]Dopisany: 27 Listopad 2009, 18:46_________________________________________________Już zamówione :) ->http://cgi.ebay.de/Chrom-Tachoringe-fuer-AUDI-A4-B5-A6-4B-NEU_W0QQitemZ110396018306QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubehör?hash=item19b41d8e82

czekamy na dostawe :>

Opublikowano

ladny samochod :) i te felgi bardzo mi sie podobaja nie wiesz gdzie moglbym takie dostac i za ile ??

Opublikowano
  • Autor

ladny samochod :) i te felgi bardzo mi sie podobaja nie wiesz gdzie moglbym takie dostac i za ile ??

Właściciel tego autka mówił,że kupił na ebay.de :hi:

Opublikowano

a mi się nie podobają ani jedne, ani drugie :cool1:

nic mnie to nie obchodzi :cool1:

a to już Twój problem[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:12_________________________________________________

Radziu :good: masz rację te najbardziej do mnie pasują-->http://www.allegro.pl/item821325132_audi_a4_b5_lampy_tylne_led_black_red_fk_tuning.html

Już widzę ,że nie pasuja do mojego autka czyste pstrokate tylko lekko przyciemniane :rolleyes:

[br]Dopisany: 27 Listopad 2009, 15:07_________________________________________________Co sądzicie o tych xenonach ??? chcę je kupić->http://www.allegro.pl/item826875466_xenon_hid_slim_h1_h3_h4_h7_ksenon_made_in_germany.html[br]Dopisany: 27 Listopad 2009, 18:46_________________________________________________Już zamówione :) ->http://cgi.ebay.de/Chrom-Tachoringe-fuer-AUDI-A4-B5-A6-4B-NEU_W0QQitemZ110396018306QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubehör?hash=item19b41d8e82

czekamy na dostawe :>

Cieszę się że mogę pomóc i coś jakoś doradzić :good:

Opublikowano

Cieszę się że mogę pomóc i coś jakoś doradzić :good:

faktycznie pomogłeś jak cholera :polew: :polew: napisałeś że NIE podobają ci sie lampy , które Wojt23 chce założyć do auta , a wojt jeszcze Ci za to podziękował , przeczytajcie jeszcze raz poprzednie posty i radziu naucz sie cytować to nie będzie potem takich szopek :polew: :polew:
Opublikowano

keżor, czytać to się nauczy Ty, bo widze że nie wiesz za bardzo o co chodzi. wojt23 napisał że pasują mu lampy przyciemniane, i to mu potwierdziłem, a te które ma zamocowane obecnie, pomino że ładnie świecą to źle wyglądaja. Z resztą co ci będe tłumaczył. Przeciez to ja nie umiem czytać NIBY :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Oja to moja wina :P,źle przeczytalem i mialem podziękować,keżorowi :)

Ale i tak wam wszystkim dziękuje za pomoc w doborze :hi:

spokojnie bez kłótni ok

Opublikowano

Kobylasto stojące audi z czarnym dachem, który nie pasuje do niczego ( prócz lamp - ledy paskudne ) :hi::decayed:

Opublikowano

te fele sam robiłeś na błysk czy już tak kupiłeś bo mam takie same i tak się zastanawiam jak by na mojej wyglądały?? :gwizdanie:

a narobić się z polerą na marne to nie za ciekawa wizja

Opublikowano
  • Autor

Właściciel tego autka mówił,że kupił na ebay.de,nic z nimi nie robiłem.[br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 08:54_________________________________________________Pakiet xenon i oświetlenie wnętrza(smd) Zakończono powodzeniem :good:

Opublikowano

przydala by sie glbea jaka czarna felga i zmiana lampek

Opublikowano

:hi:

A nie myslales np by pomalowac slupki na czarno?

:mysli: ciekawe jakby to wygladalo hmmmm.....

Opublikowano

A nie myslales np by pomalowac slupki na czarno?

:mysli: ciekawe jakby to wygladalo hmmmm.....

na pewno nie tak fajnie jak jest teraz.

a co do lamp z tyłu to zobacz sobie u kolegi Somesa, bo on ma identyczne , ale pryśnięte na czarno i ma pozycyjne tak gdzie ori :przebiegly: bardzo ciekawy efekt , bo widziałem na żywo :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Winter:

dsc01341i.jpg

dsc01343v.jpg

dsc01346qt.jpg

Opublikowano

Winter:

dsc01341i.jpg

dsc01343v.jpg

dsc01346qt.jpg

podoba mnie sie ten daszek :kox: lampki z przodu nawet daja rade :good: glebka by sie przydala i jakies fajne kolo i bedzie koxxx :kox: :kox: :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

mrogal,na lato mam fele,a z tymi to się nie będę bawił :P hehe nie robi mnie to,będzie kaska to zacznę brać się za mody,lampy z tyłu na pewno wylecą z planu[br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 19:51_________________________________________________Wczoraj przyszły z niemiec ramki do zegarów(zestaw7-mio częściowy ;) )

Będzie czas to się zamontuje :D i dam foty z efektem

dsc01549y.jpg[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 09:53_________________________________________________Mam zamiar zakupić taką kiere-->http://www.allegro.pl/item924942479_audi_a4_b5_kierownica_s_line_z_air_bag_s4.html

mam odnośnie tego 2 pytanka:

1.Jeśli wieloklin będzie 17 mm tak jak u mnie to będę musiał coś przerabiać???czy wystarczy tylko starą kiere odkręcić i wsadzić tą nową???Proszę o konkretne odp,zupełnie się na tym nie znam.

Opublikowano

ciekawie wygląda czarny dach u mnie w avancie za obklejenie folią dachu spiewają 150zł hmmm światełka też modne tylko te ringi ogólnie to ładne sreberko

Opublikowano

ciekawie wygląda czarny dach u mnie w avancie za obklejenie folią dachu spiewają 150zł hmmm światełka też modne tylko te ringi ogólnie to ładne sreberko

150 ???????????? :shocked: nawet bym sie minuty nie zastanawial, super cena, a tak bede musial sam z tym walczyc