marrccin Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 ludzie pomocy :-) wymienilem pompe w swoim a4 2,5 tdi v6 quattro i auto wogole nie chce odpalic. tzn dokladnie jest tak: zaskoczy na doslownie ulamek sekundy a potem gasnie. czy to moze miec zwiazek z imobilaizerem ?
Wihajster Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 ludzie pomocy :-) wymienilem pompe w swoim a4 2,5 tdi v6 quattro i auto wogole nie chce odpalic. tzn dokladnie jest tak: zaskoczy na doslownie ulamek sekundy a potem gasnie. czy to moze miec zwiazek z imobilaizerem ? tak to na pewno ma cos wspólnego z immo
marrccin Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 no wlasnie jutro mam taki zamiar. zobaczymy jakie bledy pokaze.myslalem ze ktos juz mial podobny przypadek.
szogun0 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Z tego co wiem, jest opisane na forum. W pompie jest jedna z części immobilizera. Należy się z tym uporać.
denis911 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 sprobuj odpalic z drugiego kluczyka jesli masz, u mnie pomoglo bo to napewno problem z immo.
siwy2731 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 miałem dosłownie tak samo w A6 po wymianie pompy, znajomy podłączył luncha zczytal pin z licznika i dopisal pompe,bez tego napewno nie ruszy,chyba ze przełozysz sterownik o ile jest sprawny ze starej pompy,
Rekomendowane odpowiedzi