Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy ktoś z Poznania pomoze mi zaadaptowac przepustnice i skas. bledy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ktoś z Poznania ma chwile czasu, VAG-a i checi pomoc mi w adaptacji przepustnicy, oraz ewentualnie sprawdzic bledy i je skasowac?

Pozdrawiam

Marcin

Opublikowano

O przepustnicy już było i ja też to przerobiłem , błędy tylko wagiem :audi:

Opublikowano

W ASO, 200 zł brutto (czyszczenie i adaptacja).

Moj kumpel ktory pracuje w ASO mowil mi, ze nieprawidlowo zrobiona adaptacja moze pociagnac za soba spore koszty w przyszlosci...(nie wiem z czym zwiazane)..

Pozdro.

Opublikowano
  • Autor

Czy moglbys mi przyblizyc polozenie ASO w Poznaniu? Bo ja jedynie salony Audi znajduje.

Opublikowano

Czy moglbys mi przyblizyc polozenie ASO w Poznaniu? Bo ja jedynie salony Audi znajduje.

ASO Krotoski Cichy w Przeźmierowie (przy glownej trasie na Świecko, z tym ze musisz wjechac do salonu VW bo tam ma serwis Audi/VW)

Pozdro.

Opublikowano

W ASO, 200 zł brutto (czyszczenie i adaptacja).

Moj kumpel ktory pracuje w ASO mowil mi, ze nieprawidlowo zrobiona adaptacja moze pociagnac za soba spore koszty w przyszlosci...(nie wiem z czym zwiazane)..

Pozdro.

To niech jeszcze podpowie co się może stać a nie snuje bajki.

Adaptację można zrobic lub nie.

Jeśli przerwiesz zawczasu to po prostu się nie uda.

Opublikowano

pracuje w ASO mowil mi, ze nieprawidlowo zrobiona adaptacja moze pociagnac za soba spore koszty w przyszlosci

Podejście ASO- nie rób sam bo możesz zepsuć, a my skroimy krocie za najprostrzą robotę

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie chcialem sie uchronic przed kosztami kasujac ewentualne bledy nazbierane przez lata zanim na swierzo z nowymi bledami udam sie ewentualnie do ASO. No wiec ponawiam pytanie, czy ktos mi za piwo wykasuje ewenualne bledy :-)

Opublikowano

pracuje w ASO mowil mi, ze nieprawidlowo zrobiona adaptacja moze pociagnac za soba spore koszty w przyszlosci

Podejście ASO- nie rób sam bo możesz zepsuć, a my skroimy krocie za najprostrzą robotę

Coz...200 zl za obsluzenie niuni to duzo??(i masz gware na usluge) bez jaj...to tak jak bym narzekal ze mi pali 12L/100km...ehh :afro:

Opublikowano
Coz...200 zl za obsluzenie niuni to duzo??

Przecież chodziło zupełnie o co innego, o to że Ci powiedzieli nieprawdę w celu wyciągniecia pieniędzy.

A nie o to, czy zapłaciłeś 20zł, 200zł czy 2000zł za adaptację czegoś co zrobiło już chyba kilkunastu użytkowników na forum z powodzeniem.

I nie neguje tu nikt faktu, że tego sam nie zrobiłeś, a dałeś do warsztatu.