slepy Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Tak jak w temacie, nie wiem na co się zdecydować o TA jest wiele opinii i to najróżniejszych, a kupować używkę też ryzyko, jak myślicie?
Dibo Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Szukaj używanego KW Jak Ci się kiepski trafi to zawsze możesz zregenerować.
Cristoforo Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 za 1100zł masz Ta-technix ja smigam na takim i jest bardzo komfortowy gleba -50mm dwa lata gwarancji po dwóch latach wymienie na cos innego używki polecam ale z pewnego zrodła zalezy co oczekujesz od gwinta? :gwizdanie:
slepy Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 chcę zejść troszkę niżej, i wyrównać przód z tyłem, bo póki co przód mi stoi wyzej , tyle że nie chcę betonu, prztnajmniej nie całkiem
Cristoforo Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 bdb kompromisem jest własnie ta-technix reszta markowego sprzetu to juz inny wymiar komfortu
slepy Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 myślę uzbroić się w gwint na wiosnę, choć narazie skłaniam się ku TA, czekam na inne opinie użytkowników Cristoforo
Rekomendowane odpowiedzi