Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] polka pod zmieniarke w schowku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym sobie zamontowac zmieniarke plyt w schowku, ale zauwazylem ze brakuje tam jakiejs polki. czy moze mi ktos pomoc znalezc polke no i zmieniarke przy okazji. Przszukalem forum ale nic na temat polki nie znalazlem. :(

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t99796.0.html;highlight=zmieniarka+cd

Zapytaj czy dalej aktualne choć szczerze wątpie bo to raczej szybciutko się sprzedaje i ogólnie śledź ten dział a napewno coś znajdziesz... :good: Daj też swoje ogłoszenie w dziale Kupię...

Opublikowano

Jak już mówimy o czymś innym niż zmieniarka to kolega Maxito1981 ma też jakieś inne rozwiązanie. Napisz do niego to może wyśle Ci jakąś fotke i powie c to takiego. Widziałem to ostatnio u niego i ma tam wejście na USB i jakieś karty pamięci. :good:

Opublikowano

Wlasnie napisalem do kolegi CZaki22 moze ma tez ta polke bo w moim traktorku niestety brakuje tez polki. Widocznie kolega niemiec wczesniej gdzies sprzedal zmieniarke razem z poleczka. :kwasny:

Opublikowano

Ja właśnie od kolegi czaki'ego mam zmieniareczkę wraz z półeczką i całym schowkiem... :gwizdanie:

Opublikowano

Kolega CZaki22 napisal ze zmieniarka pracuje z radiem Chorus II a u mnie jest napis chorus, nazwyklejszy na kasety, czy to jest jakas roznica