Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Konkretna nawigacja! Pomóżcie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: chcę kupić nawigacje do mojej a4 i mam mętlik w głowie :wallbash: wiem że na forum jest dużo informacji na ten temat ale mi chodzi o jakiś konkret.

- mogę przeznaczyć na navi 500-600 zł

- chodzi mi o dokładną mapę Polski ale i mape Europy (Niemcy, Holandia)

Nie wiem czy lepiej kupić taniej odblokowaną czy drożej zablokowaną, która będzie lepiej śmigać no i ile kosztuje odblokowanie i wgrywanie map.

Jeśli chodzi o firme to myśle o mio i tom tom ale jeśli ktoś ma sprawdone inne marki to prosze o podpowiedz.

Opublikowano

Odblokowanie nic nie kosztuje bo zrobisz sam.(pomogę)

Kupuj raczej jakąś firmową i oczywiście pod winCe.

Odpada Garmin i TomTom - symbian

Opublikowano

Witam,

Polecam „NAWIGACJA LARK”, jest w dobrej cenie i dobra jakość. Jak nawet ma blokadę, można dokupić kartę pamięci i nagrywać inny program n.p. Auto mapa, iGO …..

Kupiłem dla teścia i COOL.

n.p http://allegro.pl/item831541440_nawigacja_gps_lark_freebird_43_1_pl_4_3.html

http://allegro.pl/item822235190_nawigacja_lark_gps_50_1_odblokowana_plus_mapamap.html

Opublikowano

Odblokowanie nic nie kosztuje bo zrobisz sam.(pomogę)

Kupuj raczej jakąś firmową i oczywiście pod winCe.

Odpada Garmin i TomTom - symbian

A dlaczego TomTom wykluczasz?Jeżeli chodzi o mapy Europy to pod TomTom-a uważam że są lepsze od np.AutoMapy.

Opublikowano

Jak kolega wiesiek3d napisał, Garmin i TomTom są na symbianie a nie na wince.

Dużo jest łatwiej znaleźć programy na winCe. Auto mapa to nie rewelacja, ale iGO nawet jest bardzo OK.

Opublikowano

mio 500 polecam, uznana marka, ladna i ma wszystko co trzeba - odblokowujesz, wrzucasz automape, iGO i co tylko jeszcze chcesz.. wyswietlacz duzy wiec i filmy mozna puscic rozgadanemu pasazerowi, no chyba ze chcesz maly wyswietlacz to odpada. i żadne larki! wystarczy przyjrzec sie wykonaniu tego dziadostwa w MM czy saturnie..

Opublikowano

Takie same są, tylko obudowa jest inna. Kolega ksiadz99 ma rację MIO jest ładna, i tylko ładna! Są dane techniczny i każdy niech sam się decyduje. Lark jest tylko techniczny better i nie ładna.

Opublikowano

Bierz co uważasz lub co Ci się podoba ,a resztę zrobimy, tylko nie kupuj tych które wymieniłem poprzednio.

TomTom-a tez się odpali na winCE ale po co?

Tego Larka 50.1 co poleca kolega ardek możesz brać, robiłem takiego kumplowi ładnie działa.

Opublikowano

vdo dayton pn 6000

z telewizja cyfrową trzeba spr czy w naszym kraju jest obsługiwana :naughty:

4,3"

bluetooth ale trzeba dokupić mikrofon zwykły najtanszy

mp3

jpeg

video

gry

mapa europy i polski naviteq pokrywa 99% polski

itd.

wszystko mam w PDF moge wysłac na @

nowy nigdy nie smigany

mase róznych akcesoriów, anteny dwa rodzaje, pilot na kierownice, dwa rodzaje ładowarek,przystawki kilka rodzaji, kpl zestaw multimedialny :kox:

cena za 600zł :tongue4: moge sprzedać

Opublikowano

ja mam garmina nuvi 255w i daje rade zrobiłem na niej z 6k km i nie było problemów (polska,niemcy,holandia,belgia,francja,anglia)

miałem też TomToma go 730 ale w ciagu 2 czy 3 dni kiedy go miałem zdążył się pomylić i wymieniłem właśnie na garmina.

Opublikowano

Garmin i TomTom są dobre ale nie nadają się do eksperymentów.

Opublikowano
  • Autor

Hmm myśle raczej o mio moov 500 albo o tym Larku 50.1. Mio podoba mi sie wizualnie ale to nie jest najważniejsze, używa ktoś tego modelu? Jak mu śmiga?[br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 10:54_________________________________________________Ten Garmin co podaje kolega Pulpit też jest ciekawa propozycja, kur.... cieżko sie zdecydować :wallbash: