Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

obraz z pc na tv-jak?,pytanie do obcykanych w temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,sprawa wyglada nastepujaco:

w kompie mam wyjscia- D-Sub.DVI,HDMI, w tv jest euro i s-video,da sie jakos obraz przerzucic z pc na tv?tylko prosze nie pisac zebym zmienil tv,taka opcje juz rozwazalem do wczoraj :gwizdanie: bo okazalo sie ze wypadly mi wazniejsze wydatki :thumbdown:,dzieki za jakies info ,pzdr

Opublikowano

ale to chcesz żeby to co widać na monitorze komputera było na telewizorze tak?

no to jak na karcie graficznej masz TV-out to przez D-Suba możesz się chyba jedynie połączyć a w telewizor wpinach euro zakończone na czinczach tylko że obraz który to wygereruje nie będzie raczej robił szału. Może któs coś jeszcze powei w tym temacie bo ja kdla mnei jest to jedyna opcji podłączenia , chyba :decayed::mysli:

Opublikowano
  • Autor

na kasrcie nie mam tv-out,nie byloby problemu

Opublikowano
http://allegro.pl/item829614874_kabel_vga_d_sub_to_s_video_rca_do_kart_z_tvout.html wiesz co znalazłem takie coś nie jestem peweni czy to jest męska czy damska przejściówka ale skoro jest to znaczy że znajdziesz taką jaką potrzebujesz na tv-out :decayed:
Opublikowano

Paweł. Jaki masz TV? Jesli jakieś standardowe padło 4:3 to sobie odpuść, bo obraz jest tak badziewny, ze nie da sie ogladac. Co będziesz przesyłał z PC na TV?

Opublikowano
  • Autor

http://allegro.pl/item829614874_kabel_vga_d_sub_to_s_video_rca_do_kart_z_tvout.html wiesz co znalazłem takie coś nie jestem peweni czy to jest męska czy damska przejściówka ale skoro jest to znaczy że znajdziesz taką jaką potrzebujesz na tv-out :decayed:

dzieki,zobaczymy

Paweł. Jaki masz TV? Jesli jakieś standardowe padło 4:3 to sobie odpuść, bo obraz jest tak badziewny, ze nie da sie ogladac. Co będziesz przesyłał z PC na TV?

potrzebuje od czasu do czasu cos obejrzec,do tej pory pc s-video tv s-video dawalo jakos rade,dopoki nie zmienie szkla musze sie tym zadowolic

Opublikowano

Po s-video da się oglądać, ale ja znalazłem lepszy patent. DVD z wejściem usb. Obraz jak na kompie(moze troche przesadzilem :decayed:, ale niebo lepiej niz via s-video) :good:

Opublikowano

ale dvd z wejsciem na usb nie jest chyba w takich fajnych cenach

kokos a jaką masz przekątną monitora ?

Opublikowano

Jest tanie :wink4: Ja mam dokladnie takie. Juz prawie 3 latka. http://allegro.pl/item837596486_wiwa_128u_odtwarzacz_dvd_mp4_usb_txt_divx_128_u.html

Opublikowano
  • Autor

29`

Opublikowano

monitora czy telewizora :mysli::naughty:

jak ja bym miał 29 cali na monitorze to szczerze nie podłączał bym TV :decayed:

Opublikowano

w kompie mam wyjscia- D-Sub.DVI,HDMI, w tv jest euro i s-video,da sie jakos obraz przerzucic z pc na tv?tylko prosze nie pisac zebym zmienil tv,taka opcje juz rozwazalem do wczoraj :gwizdanie: bo okazalo sie ze wypadly mi wazniejsze wydatki :thumbdown:,dzieki za jakies info ,pzdr

Przejsciowka, ktora podeslal Pulpit bedzie najlepsza dla ciebie. tylko pamietaj, ze nie zadziala ona ze zintegrowanymi kartami graf.

Opublikowano
  • Autor

monitora czy telewizora :mysli::naughty:

jak ja bym miał 29 cali na monitorze to szczerze nie podłączał bym TV :decayed:

nie no-tv 29.monitor-19 :decayed:

Przejsciowka, ktora podeslal Pulpit bedzie najlepsza dla ciebie. tylko pamietaj, ze nie zadziala ona ze zintegrowanymi kartami graf.

karta jest Geforce 9800GT 512MB DDR3/256bit PCI-E 600/1800

Opublikowano

czyli karta styka

a co do 19" sam mam w panoramie i spokojnie wystarcza :naughty:

a jeśli potrzebujesz takiego dużego obrazu to może projektor kumpel na akademiku ma i np fifa w około 70" wygląda fajnie :gwizdanie: a można to dorwać w fajnych pieniądzach

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no ja taką se kupiłem dla usb właśnie i wsysa wszytkie formaty i regiony, dziła wyśmienicie :kox:

Opublikowano

Witam.Ja mam wyjście s video w tv euro i taki też kupiłem kabel.Wszystko działa wyśmienicie.Wiem że jest też opcja z hdmi ale to mi na razie wystarcza.

Pozdrawiam