Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Wymiana kierownicy z 97r. na poliftową

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli macie fotkę takiej kiery trójramiennej z multifunkcją to wklejcie będę wdzięczny :notworthy:, Jest symphony II wiec kiera z multi tez być musi :cool1:

Pierwsze foto kiera Eska albo A6c4 multifunkcja:

http://moto.allegro.pl/item814001571_kierownica_airbag_poduszka_sensor_a3_a4_a6_a6_c4.html

Opublikowano

Jest sporo an rynku na waski wieloklin wystarczy poszukac.

Opublikowano

jeśli macie fotkę takiej kiery trójramiennej z multifunkcją to wklejcie będę wdzięczny :notworthy:, Jest symphony II wiec kiera z multi tez być musi :cool1:

Pierwsze foto kiera Eska albo A6c4 multifunkcja:

http://moto.allegro.pl/item814001571_kierownica_airbag_poduszka_sensor_a3_a4_a6_a6_c4.html

Ale czy to na pewno multifunkcja do radia czy TIPTRONIC ?? :mysli: Bo na aukcjach raz piszą tak a raz tak :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

zależy ale wydaje mi się że można to połączyć i tak i tak :mysli:

Opublikowano

Jak ma się mały wieloklin to nie ma szans na założenie poliftowej kiery. Tzn można... wkłada się poliftową kiere na dystansie i jeździ na rezystorku albo zaślepce... :wallbash: Lub przekłada wraz z kierownicą całą kolumnę i zwijak (z prostokątnego na okrągły) i lutuje tylko jeden ładunek z poduszki pod instalacje, bo poliftowe miały dwa - do 50km/h i powyżej silniejszy. Mnie lutowanie czegoś i przerabianie wtyczek przy poduszce nie rajcuje. Więc straciłem trochę kasy na przesyłki itp, i temat odpuściłem. Szkoda, bo te smukłe, poliftowe kierownice trójramienne są piękne... ;( ;( ;(

Opublikowano
  • Autor

owszem są piękne :decayed:

ale jestem zdania że jeżeli ktoś czegoś chce to nie powinno być problemów :wink4:

Opublikowano

Szkoda wywalać kupe kasy i pół instalacji żeby podłączyć nowszą kierownicę. :decayed:

Dzisiaj przyszła mi "moja kierownica"...

Bo moją kierownicę (sport pakiet u mnie) sprzedałem Boniowi... i kupiłem tą samą, ale w gorszym stanie i drożej... ha haaa :kox::naughty::decayed::polew::confused4:

Opublikowano
  • Autor

to tak jak szkoda wywalać kupe kasy no nowy zderzak i belke itd... wszystko zależy od stopnia pojeebania na punkcie OOOO :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

Zderzak to co innego. :) Stara eskowa kierownica jest jeszcze znośna więc nie ma paniki. :wink4: Gorzej jakbym miał czteroramienną. :kox:

Fajne masz to auto Somes.

A gwint boniu ze swojego auta miał?!

Opublikowano
  • Autor

podałem zderzak dla przykładu... bo w sumie ori też zły nie jest... chodzi mi o to że wszystko to kwestia samozaparcia i celu jaki chcemy osiągnąć :good:

autko jak autko.. jeszcze wiele do zrobienia... :wink4:

a gwint od Bonia z auta ale o tym u mnie w wątku nie róbmy tu OT :cool1:

Opublikowano

Aaa... faktycznie. Przepraszam, pomyliłem wątki. :confused4::embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

najwyżej polecą kropki jak ktoś będzie miał zły dzień :decayed:

EOT

Opublikowano
  • Autor

panowie podaje najlepszy sposób na fajną kiere

http://otomoto.pl/audi-s4-C10936335.html :decayed:

co to? :blink:

Opublikowano

po co kupować kiere od esy i sie zastanawiać czy wejdzie czy nie lepiej kupić cala ese :decayed:

Opublikowano
  • Autor

po co kupować kiere od esy i sie zastanawiać czy wejdzie czy nie lepiej kupić cala ese :decayed:

zależy co kto lubi :wink4:

EOT

Opublikowano

Spokojnie panowie :przebiegly: już lecą do mnie graty :naughty: i będzie małe fotostory dla potomnych jak to zamontować kiere poliftową na małym klinie + multifunkcja niestety nie mogę zdobyć taśmy do multifunkcji :wallbash: wiec póki co będzie bez, na zwykłej taśmie :evil:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja mam A4[ADP B5] i mam pytanie czy moge do niej wsadzic kierownice od s-line chodzi mi o ta 3-ramienna no i czy nie bedzie problemu z dzileaniem i podlaczeniem poduchy w niej????

Opublikowano

A ja mam A4[ADP B5] i mam pytanie czy moge do niej wsadzic kierownice od s-line chodzi mi o ta 3-ramienna no i czy nie bedzie problemu z dzileaniem i podlaczeniem poduchy w niej????

Możesz, ale tylko przedliftową na mały wieloklin.

Opublikowano

Przed liftowa czyli ta 4-ramienna z tym chromowanym znaczkiem audi na srodku???