macieek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Panowie - juz drugi raz mi sie zdarzylo w ciagu paru dni, że nie moge otworzyc auta pilotem. Raz ok 10 minut po zamknieciu auta a drugi po nocy. Blad pojawia sie taki: 046 1 Fault Found: 00956 - Key 2 35-00 - - Co jest grane? Nigdy wczesniej cos takiego sie nie dzialo? Zauwazylem rownież, że po nieudanej probie otworzenia samochodu pilotem pali sie ten czerwony trojkacik - włacznik swiateł awaryjnych. Musze wtedy otworzyc recznie - tj włozyc kluczyk do zamka i przekrecic. Wtedy wszystko sie otwiera. Po takim zabiegu moge juz pilotem zamykac i otwierać drzi - tylko czasem sie tak zacina Czyzby to bateria? pozdr
mstan Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Witam Sprawdź to się przekonasz-bardzo prawdopodobne. Pozdrawiam
GoLaS84 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Maciek miałem dokładnie tak samo zaraz po zakupie auta, ze nie działał mi pilot wymeniłem baterie i nic sie nie zmieniło (raz działał, raz nie) ale myśle ze to przez to ze sie bawiłem otwieraniem i zamykaniem na drzwiach, teraz tego "nie dotykam"albo wiem jak z tego korzystac ( Golfie III tego nie było) i nie musze otwierac kluczykiem:) ale baterie mozesz wymienic 10zł to nie sa koszta. pzdr!
Rekomendowane odpowiedzi