jaruk Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Dzien dobry wszystkim .CHCIALEM SIE DOWIEDZIEC CZY KTOS MIAL TAKI SAM PROBLEM JAK JA .oTOZ LEWY KIERUNKOWSKAZ MI NIE DZIALA ( Z PRZODU I Z TYLO ) NAWET WSAMOCHODZIE MI NIE SWIECI , CZYTALEM FORUM ALE NIE MOGE Z BYTNI ZNALEZ PRZYCZYNY MOZE KTOS MA JAKIES WSKAZOWKI CO TRZEBA zrobic ? z gory dziekuje za wasza pomoc .pozdrawiam
nc-nc Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 bezpieczniki, złączki, wiązki [ sprawdź ciągłość obwodów ]. pozdr.
jaruk Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2009 bezpieczniki sprawdzone a co do wiązkow i zlonczek to nie wiem nawet co to jest .Mogł by ktos mi pomoc jak dzieciakowi ze szkoly - bym byl bardzo wdzieczny .zgoru dziekuje
michal_g84 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 też kiedyś miałem jak ty najpierw wymieniłem ze 2 żarówki, nic nie pomogło okazało się że nie stykała blaszka z żarówką w tym gnieździe od kierunku, warto by może zacząć od sprawdzenia czy dochodzi napięcie do tego miejsca
Grzesiekkbc Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Koledzy odświeżę kotleta. Mam taki przypadek że co najmniej raz dziennie mam problem z kierunkowskazem - lewy. Nie działa jak dam manetkę w dół, przekaźnik też nie pyka. Dziwne jest to że jak dam kierownicę na regulacji w górę lub w dół to kierunek zaczyna działać. Co to się mogło podziać?
Rekomendowane odpowiedzi