Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Uwaga nowe fotoradary na śląsku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ruda śląska, Chorzów .Mikołów zakupiły nowe foto radary przenośne jak nazłość w ciągu ostatniego tygodnia widziadłem ich wile razy .

Ruda śląska ma Skodę Octawie w Combi aparat jest zamontowany w bagażniku napotkawszy ich jadąc z Kochłowic na stare Panewniki tam jest teraz ograniczenie do 30

Chorzów ma Kia Ceed nie oznakowany i stali w sobotę i niedziel koło Cer fura w Chorzowie AKS na dwu dwupasmówce klepali w oby dwie strony

Mikołów ma przenośny aparat i najczęściej stoi zaraz za aparatem który jest zamontowany na Kamionce teraz jest ustawiony w kier Katowic ale kierowca myśli co tam minoł fot radar nie będzie następnego i zaraz po 300 metrach stoi następny klepią od 1 miesiąca tam fotki .

I od czasu do czasu można spotkać straż miejska w Katowicach klepią fotki na ul Kościuszki tu przy parku bo tam jest 50. Ale każdy myli ale fajna górka można więcej pojechać

Opublikowano

To i ja dodam, że od kilku tygodni w Skoczowie szaleją z przenośnym fotoradarem - beżowa skrzynia z dwoma oknami, całość wielkości małej lodówki :) Najczęściej stoi na wlocie do Skoczowa od strony Ustronia zaraz za węzłem z expresówką. Dzisiaj po raz pierwszy ustawili też to samo ustrojstwo już za Skoczowem na granicy z Wiślicą w zatoczce przystankowej tam gdzie najczęściej stoją z suszarkami.

Opublikowano

To i ja dodam, że od kilku tygodni w Skoczowie szaleją z przenośnym fotoradarem - beżowa skrzynia z dwoma oknami, całość wielkości małej lodówki :) Najczęściej stoi na wlocie do Skoczowa od strony Ustronia zaraz za węzłem z expresówką. Dzisiaj po raz pierwszy ustawili też to samo ustrojstwo już za Skoczowem na granicy z Wiślicą w zatoczce przystankowej tam gdzie najczęściej stoją z suszarkami.

zgadza sie dzis stali za Skoczowem w kierunku Katowic :naughty: