Marcin London Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 WITAM WSZYSTKICH!!!MAM PYTANKO ? MAM SWIATLA XSENONOWE ALE CHYBA NIE ORGINALNE I WLASNIE MI JEDNO PADLO CZY KTOS MOZE WIE JAKIE ZAROWKI TAM IDA BO DOJSCIE JEST FATALNE MUSIAL BYM CALA LAMPE ZDEJMOWAC. I JESZCZE JEDNO CZY MOZNA PRZEROBIC XSENON ZEBY I SWITLA DLUGIE TEZ BYLY XSENONAMI (BIXENON)
wrclaguna Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 a jakie sa objawy... mruga zarnik ? sprawdz na lampie czy pisze D1S lub D2S... w BI xenonie jest przeslona i zarowka H7
Marcin London Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2009 nic nie miga tylko sie poprostu sie nie pali a na lampie nie mam zadnych napisow wiec pewnie jest to nieorginal. dzisiaj bylem w sklepie i powiedzieli mi ze sam ktos to robil. tylko teraz pytanie jaka zarowka
wrclaguna Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 nic nie miga tylko sie poprostu sie nie pali a na lampie nie mam zadnych napisow wiec pewnie jest to nieorginal. dzisiaj bylem w sklepie i powiedzieli mi ze sam ktos to robil. tylko teraz pytanie jaka zarowka daj fote to obczaimy co to jest
aju Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 wyjmij i zobacz[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 15:33_________________________________________________kolega wysłał mi foto, nie wiem po co no ale niech będzie zwykłe lampy na h7, wstawiony zestaw xenonów,więc pewnie na h7 podstawce
Marcin London Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2009 czyli jaki moral ze co zarowka h7 bedzie pasowala jak na podstawce wiec chyba tak ja nie wiem bo juz kupilem auto z takimi lampami. podziekowal .pozdrawiam
aju Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 NIE musisz kupić palnik czyli taką "żarówkę" pod ksenon w oprawce h7 np
Marcin London Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2009 Dzieki serdeczne!!!Pozdrawiam
domjenick Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 kup na ebayu-zarniki np te http://cgi.ebay.co.uk/HID-xenon-Replacement-BULB-h3-h1-h7-hb3-hb4-8000k-6000k_W0QQitemZ250532501544QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item3a54e69828
Marcin London Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2009 ale tak szczerze mowiac nie ma chyba co porownywac swiatel xenonowych do tego badziewia co ja mam??
domjenick Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 ale tak szczerze mowiac nie ma chyba co porownywac swiatel xenonowych do tego badziewia co ja mam?? u mnie w podpisie mam takie "badziewie" 6000k w soczewce i mgielnych-mozesz sobie zobaczyc,jak takie badziewie swieci
Marcin London Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2009 no daje rade widze >a jezeli chodzi o halogeny to jaki koszt tego wszystkiego i powiedz mi czy swiatla dlugie tez tak swieca
domjenick Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 no daje rade widze >a jezeli chodzi o halogeny to jaki koszt tego wszystkiego i powiedz mi czy swiatla dlugie tez tak swieca dlugie nie beda swiecic tak,bo to nie jest bi-xenon-hidy,czy ksenony mozesz wlozyc tylko w soczewke, w normalna lampe,jaka jest w dlugich pewnie i tez\ by mogl wcisnac,bo oslepiac nie bedziesz,bo i tak zmieniasz na mijania,jak ktos nadjezdza z naprzeciwka,moze byc problem z Flashem dlugimi koszt?najtansz z chin juz za niecale 40F mozesz dostac-sprawdzasz,jaka zarowke masz w halogenach-(ja mam H11) hidy w mgielne-kliknij
Rekomendowane odpowiedzi