Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[ALL B6] xenon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM WSZYSTKICH!!!MAM PYTANKO ? MAM SWIATLA XSENONOWE ALE CHYBA NIE ORGINALNE I WLASNIE MI JEDNO PADLO CZY KTOS MOZE WIE JAKIE ZAROWKI TAM IDA BO DOJSCIE JEST FATALNE MUSIAL BYM CALA LAMPE ZDEJMOWAC. I JESZCZE JEDNO CZY MOZNA PRZEROBIC XSENON ZEBY I SWITLA DLUGIE TEZ BYLY XSENONAMI (BIXENON)

Opublikowano

a jakie sa objawy... :cool1: mruga zarnik ? sprawdz na lampie czy pisze D1S lub D2S...

w BI xenonie jest przeslona i zarowka H7

Opublikowano

nic nie miga tylko sie poprostu sie nie pali a na lampie nie mam zadnych napisow wiec pewnie jest to nieorginal. dzisiaj bylem w sklepie i powiedzieli mi ze sam ktos to robil. tylko teraz pytanie jaka zarowka

Opublikowano

nic nie miga tylko sie poprostu sie nie pali a na lampie nie mam zadnych napisow wiec pewnie jest to nieorginal. dzisiaj bylem w sklepie i powiedzieli mi ze sam ktos to robil. tylko teraz pytanie jaka zarowka

daj fote to obczaimy co to jest :cool1:

Opublikowano

wyjmij i zobacz[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 15:33_________________________________________________kolega wysłał mi foto, nie wiem po co no ale niech będzie

zwykłe lampy na h7, wstawiony zestaw xenonów,więc pewnie na h7 podstawce

Opublikowano

NIE

musisz kupić palnik czyli taką "żarówkę" pod ksenon w oprawce h7

np

64076303.jpg

Opublikowano

ale tak szczerze mowiac nie ma chyba co porownywac swiatel xenonowych do tego badziewia co ja mam??

u mnie w podpisie mam takie "badziewie" 6000k w soczewce i mgielnych-mozesz sobie zobaczyc,jak takie badziewie swieci :naughty::wink4:
Opublikowano

no daje rade widze >a jezeli chodzi o halogeny to jaki koszt tego wszystkiego i powiedz mi czy swiatla dlugie tez tak swieca

dlugie nie beda swiecic tak,bo to nie jest bi-xenon-hidy,czy ksenony mozesz wlozyc tylko w soczewke, w normalna lampe,jaka jest w dlugich pewnie i tez\ by mogl wcisnac,bo oslepiac nie bedziesz,bo i tak zmieniasz na mijania,jak ktos nadjezdza z naprzeciwka,moze byc problem z Flashem dlugimi :wink4:

koszt?najtansz z chin juz za niecale 40F mozesz dostac-sprawdzasz,jaka zarowke masz w halogenach-(ja mam H11)

hidy w mgielne-kliknij