Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Uniwersalne wielozadaniowe radio ,,no name''

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie wszystkich witam :hi:

Jako ze jestem srednio zadowolonym posiadaczem radia delta postanowilem je wiec zamieniic na wielofunkcyjne urzadzenie od cd zaczynajc poprzez USB i na funkcji bluetooth konczac.i przegladadjc kochane alle na wszystkie sposoby cos takiego w oko wpadlo mi:

http://www.allegro.pl/item843112762_nowosc_carinfotainment_cd_usb_mp3_tel_bluetooth.html

co wy drodzy forumowicze o tym myslicie?

jak podchodzicie do sprzetu za 150 zl?

mysle ze na probe mozna kupic i sie przekonac czy warto :mysli:

Opublikowano

a morze lepiej firmową uzywkę typu jvc lub blaupunkt... jakoś nie mam przekonania do radi no name choć miałem w starym aucie radio cd mp 3 marki Red Star z windą itp itd spoko dostałem za darmo grało jak grało a co najciekawsze padło łupem żlodzieji... szok osobiście proponuje ci kupić jakieś nowe radio np jvc są promocje czasami po ok 230zł lub uzywane za tą kwote którą przedstawiłeś wybór jest spory :)

Opublikowano

na twoim miejscu kupił by używane i markowe radio na pewno będzie laser lepszej klasy a i jeszcze polecam lombardy :kox: bo na allegro ciężko sprawdzić czy radio jest dobre i czy nie ma wad

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kolego- nie radze kupować radia "no name". ostatnio kolego kupił sobie do vectry jakieś tam radio peying i niby miało byc na podzespołach pioneer, ale co sie okazało to badziew. jak wrzucał płyte to chyba ze 2 minuty musiał czekac az co ś wczyta, a i tak czasami wywalało płytę. Jakieś jescze inne miał z nim problemy i szybko sie go pozbył i kupił używane jvc. Poza tym kolor podswietlenia pasuje raczej do vw niż do audi. Ja generalnie polecam pioneer-nigdy nie zawiódł świetnie gra i fajnie wygląda.

Opublikowano

ja też bym wolał używkę niż takie coś :thumbdown:

Opublikowano

za***iste .....

gowno

Opublikowano

nie pchaj się w takie wynalazki.. szkoda kasy i nerwów.. laser kiepski.. wzmacniacz wewnętrzny napewno pozostawia wiele do życzenia.. lepiej poszukaj używki znanego producenta np alpine, pioneer czy nawet jvc.. będziesz wiele bardziej zadowolony :)

Opublikowano

Nie radze... kolega kilka lat temu kupił cos w tym stylu :wallbash: pograło poł roku... gwarancji nie uznali i smietnik.

Opublikowano

Nie wiem, jakie masz oczekiwania, ale ja kiedyś bawiłem się w takie radia - były karty sd, było mp3, usb i inne wodotryski za parę groszy, ale jak na moje ucho - bardzo duże szumy i bardzo lipny dźwięk. Myślę, że to radio wyleciałoby z Twojego auta po pierwszym włączeniu.